Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες ΕΠΟ: Γ΄ Εθνική Γυναικών Νέος Πανσαμιακός – ΑΟ Μεσαριάς 0-1

ΕΠΟ: Γ΄ Εθνική Γυναικών Νέος Πανσαμιακός – ΑΟ Μεσαριάς 0-1

by ikariaki.gr
31 views

Η Μεσαριά επικράτησε 1-0 του Νέου Πανσαμιακού σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της γ΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών. 

 

Το γκολ σημείωσε στο 18΄η Μαματά αφού έφυγε μόνη της από αριστερά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα την Αρβανίτη κάνοντας το 0-1, γκολ που έδωσε την πρώτη νίκη στην ομάδα της Ικαρίας . Να σημειώσουμε ότι και οι δυο ομάδες είναι νεοφώτιστες στο πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας. 

Διαιτητές Σφέτσιας , Μερτζεμέκης, Τζόλα

Νέος Πανσαμιακός : Αρβανίτη Ε., Τσοπανίδη, Χαραλάμπους , Σοφούλη, Σιώμου, Βεϊκου , Βουρλιώτη, Ζαρονικόλα, Κούβαρη, Αρβανίτη Π., Ξενάκη. (Μάρκου, Τζαβάρα, Παναγιώτου, Σταυρινος, Κουλούρη, Δημητρίου, Καράμπαλη)

Α.Ο Μεσαριάς : Φουντούλη , Τσαντέ, Μαμματά, Ράπτη, Παριάρου, Μαυρογιώργη, Τρακαδά, Καραμπέτη , Γέμινι, Τσαγκά, Φραζέσκου.( Μουλά Μ., Μουλά Ε., Τσακωνίτη).

Α.Ο.ΜΕΣΑΡΙΑΣ

Μια Ιστορική νίκη για την Γυναικεία ομάδα της Μεσαριάς,πρώτη νίκη σε εθνική κατηγορία στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ εθνική. Συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας όχι μόνο για την νίκη άλλα για το πάθος και την θέληση που δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη από τα κορίτσια και στις 3 απούσες από τον αγώνα για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια Χρυσάνθη Λεσσέ Δέσποινα Σταυρινάδη και Καλλιόπη Ασιμάκη που έχουν συμβάλει στην μέχρι τώρα στην προσπάθεια της ομάδας. Το Σάββατο η ομάδα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 15.00 στο γήπεδο μας. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο, να στηρίξουμε την ομάδα για την δεύτερη νίκη της.

Πηγή : https://samossport.blogspot.com & Α.Ο. Μεσαριάς

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue