Home ΚοινωνίαΑιγαίο Επιστολή του Δημάρχου Λειψών για την σύνδεση με τον Πειραιά 2 φορές την εβδομάδα με το πλοίο “Νήσος Χίος”

Επιστολή του Δημάρχου Λειψών για την σύνδεση με τον Πειραιά 2 φορές την εβδομάδα με το πλοίο “Νήσος Χίος”

by ikariaki.gr
9 views

Οι Λειψοί γυρίζουν σελίδα και αποκτούν καινούργια θέση στον συγκοινωνιακό χάρτη της χώρας αποκτώντας σύνδεση με Πειραιά δύο φορές την εβδομάδα έναντι μίας μέχρι πρότινος.

Από τις 14/6/2018 ένα απ τα ομορφότερα και ταχύτερα πλοία της ελληνικής ακτοπλοΐας, το «Νήσος Χίος» της Hellenic Seaways, ξεκινάει τα ταξίδια του, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από Πειραιά με προορισμό την Πάρο – Νάξο – Φούρνους – Πάτμο – Λειψούς – Λέρο – Κάλυμνο – Κω – Σύμη – Ρόδο και επιστροφή την επομένη.

Το δεύτερο εβδομαδιαίο δρομολόγιο ήταν ο πρώτος και σπουδαιότερος σε ιεράρχηση στόχος που θέσαμε από την έναρξη της δημοτικής περιόδου που διανύουμε και έγινε πραγματικότητα χάρη στις επίμονες, συντονισμένες και πάνω απ όλα άοκνες προσπάθειες μας στην κατεύθυνση της άρσης της απομόνωσης και της ανάπτυξης του νησιού μας.

Πολλοί θεώρησαν ακατόρθωτο κάτι τέτοιο, όμως εμείς το πιστέψαμε και τελικά το καταφέραμε εκμεταλλευόμενοι τις συγκυρίες, κάτι που ενισχύει το αίσθημα της χαράς και της δικαίωσης γι αυτήν την ευχάριστη και πολύ ελπιδοφόρα για το μέλλον του νησιού μας εξέλιξη.

Η συμβολή του Υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού και του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή υπήρξε καταλυτική.

Οι κάτοικοι των Λειψών τους ευχαριστούν ολόψυχα όπως επίσης ευχαριστούν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ATTICA GROUP που με αυτή τη γενναία απόφαση έδειξαν για μια ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπό τους, αφουγκράστηκαν την τεράστια ανάγκη των ακριτών για συχνότερη συγκοινωνία και απέδειξαν μ’ αυτόν το τρόπο το υψηλό επίπεδο κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που κατέχουν.

Το ακριβές πρόγραμμα του πλοίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αμέσως μόλις λάβει την τυπική έγκριση από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Λειψών

Φώτης Μάγγος

banner

 

 

Αναδημοσίευση από : https://newportkarlovassi.blogspot.com

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue