Home ΚοινωνίαΑιγαίο Επιστημονικό Συμπόσιο στη Σύμη την Παρασκευή 23 & το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Επιστημονικό Συμπόσιο στη Σύμη την Παρασκευή 23 & το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

by ikariaki.gr
8 views

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24  Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί την Σύμη Διεπιστημονικό Συμπόσιο με θέμα «Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού στη Σύμη και ο Ρόλος των Μ.Μ.Ε.».

Το Συμπόσιο συνδιοργανώνουν Το Τμήμα Κινηματογράφου του Α.Π.Θ., η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, η Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων ΤΑΔ και o Δήμος Σύμης, με την στήριξη της Ένωσης Γυναικών Σύμης και του Ομίλου Αξιών «Γιάννης Διακογιάννης», ενώ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στο Συμπόσιο θα συμμετέχει και η Σοφία Σιδηροπούλου, εκπροσωπώντας την Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου και την Ικαριακή Ραδιοφωνία με θέμα εισήγησης «Η τουριστική παρουσία της Σύμης στο Διαδίκτυο και η προβολή της από τα τουριστικά γραφεία της Β. Ελλάδας»

Μία ημέρα πριν, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:45 θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο, στο Ίδρυμα Σταματίου (Γρ. Λαμπράκη 12), παρουσίαση του βιβλίου της Τέσσας Δουλκέρη με τίτλο «Το Είδωλο, Η Κατασκευή της Εικόνας». Η Τέσσα Δουλκέρη είναι καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ.

 

 

 

banner

 

 

 

Υ.Γ. Ικαριακής Ραδιοφωνίας : Η Ικαριακή Ραδιοφωνία θα εκπροσωπηθεί στο Συμπόσιο από την συνεργάτη μας δημοσιογράφο Σοφία Σιδηροπούλου. Μετά την επιστροφή της συνεργάτιδας μας από το Συμπόσιο θα έχουμε πλήρες ρεπορτάζ, που θα δημοσιευθεί από την ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue