Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου σε παραγωγούς

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου σε παραγωγούς

by ikariaki.gr
5 views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σάμος, 18 Ιανουαρίου 2017

  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                                     

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΟΥ                   

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε παραγωγικές μονάδες του πρωτογενή τομέα, συνοδευόμενος από στελέχη της ΔΑΟΚ της ΠΕ Σάμου, επισκέφτηκε τη Τετάρτη 17/01/18 τα Ελληνικά Θερμοκήπια ΑΕ στην περιοχή του Μεσόκαμπου καθώς και την κοινότητα του Πύργου, όπου είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί μια σειρά από μελισσοκομεία αλλά και ένα σύγχρονο τυποποιητήριο μελιού.

Δήλωσε σχετικά: « Είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε τα Ελληνικά Θερμοκήπια στην περιοχή του Μεσόκαμπου. Μια μεγάλη επένδυση με Πανελλαδική εμβέλεια που στηρίζεται στην παραγωγή με υδροπονία και πραγματικά εντυπωσιάζει. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι λειτουργεί και παράγει στο νησί μας μια τέτοια μονάδα. Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε το μελισσοχώρι  του νησιού μας τον Πύργο.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια σειρά από μελισσοκομεία αλλά και ένα υπερσύγχρονο τυποποιητήριο , να δούμε όλες τις φάσεις της παραγωγής, να συνομιλήσουμε με τους παραγωγούς και να διαπιστώσουμε από κοντά το μεράκι και την όρεξη όλων αυτών των ανθρώπων που παράγουν ένα πραγματικά μοναδικό ποιοτικό προϊόν. Θεωρούμε καθήκον μας να προσπαθούμε με κάθε δυνατότητα να τους στηρίζουμε τόσο στην παραγωγή όσο και στην προώθηση και προβολή των προϊόντων τους».

banner

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue