Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου στο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου στο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου

by ikariaki.gr
5 views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  Σάμος, 26 Νοεμβρίου 2018

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΟΥ                    

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, συνοδευόμενος από στελέχη της ΠΕ Σάμου μετά από σχετική άδεια του Υπουργείου Παιδείας, επισκέφτηκε το ΕΠΑΛ Καρλοβάσου και τον τομέα Γεωπονίας. Εκεί, παρουσία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Δημήτρη Ταμπαχανιώτη, του Διευθυντή του σχολείου κ. Στέλιου Φιλιππάκη και του Υπευθύνου του τομέα κ. Κώστα Καραδήμου, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την καταπληκτική δουλεία που γίνεται με την παραγωγή μοναδικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα του νησιού μας αλλά και τη γενικότερη προσπάθεια κατάρτισης των μαθητών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να δούμε αυτή την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στον τομέα Γεωπονίας και να γευτούμε και να θαυμάσουμε μοναδικά τοπικά προϊόντα που οι μαθητές παρασκευάζουν, αποτελώντας ζωντανά παραδείγματα της σύνδεσης της γνώσης με την παραγωγή.

banner

Όλα αυτά που βλέπουμε σήμερα θα μπορούσαν με τον καλύτερο τρόπο να εφοδιάσουν επιχειρήσεις με αγνά τοπικά προϊόντα και η παραγωγή τους να δώσει επαγγελματική διέξοδο και προοπτική στα παιδιά μας. Η πολύπλευρη προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στα νησιά μας σίγουρα είναι υποστηρικτική σε αυτό που τα παιδιά δημιουργούν και σίγουρα οδηγεί στο άνοιγμα ευκαιριών και δρόμων.

Συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και στους μαθητές για όλα αυτά που είδαμε».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue