Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στη Χίο

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στη Χίο

by ikariaki.gr
16 views

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου πραγματοποιεί επίσκεψη στη Χίο.

 

Συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Χίου, η κα. Καλογήρου επισκέφθηκε τις εργασίες των τμηματικών ασφαλτοστρώσεων που έχουν εκτελεστεί στο πλαίσιο του έργου συντήρησης του οδικού δικτύου Ζυφιάς- Άγιος Γεώργιος Συκούση- Βέσσα- Ελάτα, συνολικού προϋπολογισμού 900.000 ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συγκράτησης πρανών και ανάσχεσης καταπτώσεων, ασφαλτοστρώσεις, καθαρισμό ρείθρων τάφρων από υπολείμματα καμένης φυτικής βλάστησης,  τοποθετήσεις στηθαίων ασφάλειας και σήμανσης. Η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τα υπηρεσιακά στελέχη για τον προγραμματισμό και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης και ολοκλήρωσης του έργου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Βουρνού και την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου κ. Όλγα Βάσση, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αστική ανάπλαση της πόλης της Χίου και ειδικότερα στην αξιοποίηση του παρκινγκ στην περιοχή της οδού Αλατίου (πρώην Εύοδος).

Επίσης, η κα. Καλογήρου, παρουσία και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου,  είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου κ. Στρατή Φρεγαδιώτη και τον ταμία κ. Νίκο Κοτσώνη, με αντικείμενο τον προγραμματισμό αθλητικών εκδηλώσεων για το έτος 2018 και γενικότερα την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί.
Τέλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πυργίου κ. Ηλία Παπαδόπουλο και τον αντιδήμαρχο Μαστιχοχωρίων κ. Ανδρέα Βεργίτση, με τους οποίους συζήτησε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue