Home ΚοινωνίαΑιγαίο ΕΟΤ: Δράσεις προβολής της Ικαρίας και της Αλοννήσου

ΕΟΤ: Δράσεις προβολής της Ικαρίας και της Αλοννήσου

by ikariaki.gr
34 views

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμός έλαβε αποφάσεις για την υλοποίηση δράσεων τουριστικής προώθησης της Ικαρίας και της Αλοννήσου.

Αναλυτικά ενέκρινε δαπάνη για την αγορά τεσσάρων 5 αεροπορικών εισιτηρίων διαδρομής Αθήνα – Λονδίνο για τα πέντε μέλη τηλεοπτικού συνεργείου του βρετανικού δικτύου εθνικής εμβέλειας ITV. Το εν λόγω τηλεοπτικό συνεργείο θα μεταβεί στην Ικαρία, για την πραγματοποίηση γυρισμάτων με σκοπό την δημιουργία video το οποίο θα παρουσιάζει τον τρόπο ζωής των κατοίκων της Ικαρίας που τους επιτρέπει να ζουν περισσότερο και πιο υγιεινά.

Συγκεκριμένα αφορά στην παραγωγή της εκπομπής “This Morning”, που διαθέτει κοινό που ανέρχεται σε 2 εκατομμύρια ημερησίως, με μερίδιο τηλεθέασης 22% και μέσο όρο 6 εκατομμυρίων θεατών ανά εβδομάδα και η οποία αποτελεί την πλέον δημοφιλή εκπομπή στη βρετανική τηλεόραση, ενώ ο διαδικτυακός τόπος της (www.itv.com/thismorning) έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα μεταξύ των εκπομπών του δικτύου ITV, με μέσο όρο 1,2 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες μηνιαίως. Παρουσιάστρια θα είναι η ειδική σε θέματα ομορφιάς και ευεξίας κα Liz Earle, η οποία θα επεκταθεί στα ανωτέρω θέματα χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της και σχετίζοντάς τα με τη ζωή στην Ικαρία. Κατά τον ΕΟΤ πρόκειται για μια ιδιαιτέρως σημαντική ευκαιρία προώθησης και προβολής του τρόπου ζωής και του γαστρονομικού τουρισμού της Ικαρίας στην αγορά του Ην. Βασιλείου.

Εξάλλου, η Προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών, κ. Σκαρβέλη Ελένης θα βρίσκεται σήμερα στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμβάλλει στη διοργάνωση γαστρονομικής εκδήλωσης (dinner presentation), σε συνεργασία με το Δήμο Αλοννήσου για Βέλγους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες.

Επίσης, η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας  κα Παρασκευή- Μαρία Στρούμπου θα συμμετάσχει σήμερα στη σύσκεψη των εθνικών εκπροσώπων του τουρισμού στη Γερμανία (Corps Touristique) η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο.

 

 

 

Αναδημοσίευση από : http://www.tornosnews.gr

banner

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue