Home ΚοινωνίαΕλλάδα Εντυπωσίασε το Χορευτικό του Δήμου Πατρέων στην Ικαρία!

Εντυπωσίασε το Χορευτικό του Δήμου Πατρέων στην Ικαρία!

by ikariaki.gr
229 views

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και των πολιτιστικών ανταλλαγών του Δήμου Πατρέων με τον Δήμο Ικαρίας, το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, έδωσε τρεις παραστάσεις με τον τίτλο «Είναι ο τόπος μου».

Συγκεκριμένα, παρουσίασε λαϊκές χορογραφίες με την γενική επιμέλεια του Χρήστου Γιαννόπουλου την Πέμπτη 13 Ιούλη, στο Χριστό Ραχών, την Παρασκευή 14 Ιούλη, στον Άγιο Κήρυκο και το Σάββατο 15 Ιούλη, στον Εύδηλο, κερδίζοντας όπως ήταν αναμενόμενο το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Υπενθυμίζεται, ότι η συνεργασία των δύο Δήμων, ξεκίνησε στις 10 του Γενάρη 2017, όταν στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», εμφανίστηκε το Λαϊκό Εργαστήριο Πολιτισμού του Δήμου Ικαρίας, «Γ. Τσουρνάς», με το ταλαντούχο θεατρικό σχήμα «Οδοιπόροι».

Την αποστολή του Χορευτικού του Δήμου, συνόδεψαν, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Δείτε φωτογραφίες:

Στιγμές από το ταξίδι…

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης συνοδεύτηκε από την σύζυγο του Κατερίνα Κοκόλη (αριστερά του) και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη από τον σύζυγο της Κώστα Γεροπαναγιώτη (αριστερά της)

Το Χορευτικό του Δήμου εν δράσει…

Εντυπωσίασε το Χορευτικό του Δήμου Πατρέων στην Ικαρία! (pics)

Οι φωτογραφίες είναι του υπεύθυνου του Χορευτικού, Χρήστου Γιαννόπουλου.

 

 

Αναδημοσίευση από : https://www.patrasevents.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue