Home Εκπαίδευση Ενημερωτικές συναντήσεις ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑΛ

Ενημερωτικές συναντήσεις ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑΛ

by ikariaki.gr
16 views

Το υπουργείο παιδείας με το έγγραφο του Φ25α/179250/Δ4/24-10-2018 ενημερώνει για τις συναντήσεις ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑΛ

Θέμα: Ενημερωτικές συναντήσεις Ψυχολόγων.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πράξης Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ. με MIS 5010706, προετοιμάζεται η ενημέρωση των ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑ.Λ. όλης της χώρας.

Η επικείμενη ενημέρωση των ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί έχει προγραμματισθεί για τις 2 και 3 Νοεμβρίου, ως εξής:

2 Νοεμβρίου οι εξής περιοχές: Κεντρική Μακεδονία – Δυτική Μακεδονία.

3 Νοεμβρίου οι εξής περιοχές: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Ήπειρος – Θεσσαλία – Βόρειο Αιγαίο.

Προκειμένου να οργανωθούν έγκαιρα και απρόσκοπτα οι μετακινήσεις ή/και διανυκτερεύσεις των ψυχολόγων παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τα ΕΠΑ.Λ. ευθύνης σας και να μας γνωστοποιήσετε μέχρι και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 12:00 τα στοιχεία.

Η ενημέρωση θα υλοποιηθεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου 9.00-15.00 μ.μ. στο 2ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης, (Λεωφόρος Στρατού 129, Τ.Κ. 56429, Πολίχνη).

Η απόφαση μετακίνησης εκδίδεται από την Επιτελική Δομή του ΕΣΠΑ και τα έξοδα μετακίνησης – διαμονής καλύπτονται από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ.

banner

Η συμμετοχή όλων των ψυχολόγων στην ενημέρωση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αν όχι υποχρεωτική. Εξαιρούνται οι ψυχολόγοι που έχουν ήδη παρακολουθήσει τις ενημερωτικές συναντήσεις που έγιναν στις 24 & 25 Απριλίου στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο της Πράξης.

Επισημαίνεται ότι άμεσα θα σταλεί η πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα ΥΠ.Π.Ε.Θ. και το πρόγραμμα της ενημερωτικής συνάντησης.

Αναδημοσίευση από :  https://www.diorismos.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue