Home ΚοινωνίαΠολιτικήΑπόψεις Ελένη Σταύρου: «Να γίνουμε η φωνή κάθε πολίτη που πλήττεται από την οικονομική κρίση, κάθε πολίτη που βιώνει την αδικία, τις ανισότητες, το ρατσισμό…»

Ελένη Σταύρου: «Να γίνουμε η φωνή κάθε πολίτη που πλήττεται από την οικονομική κρίση, κάθε πολίτη που βιώνει την αδικία, τις ανισότητες, το ρατσισμό…»

by ikariaki.gr
19 views
  • Συνέντευξη της ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ στον ΝΙΚΟ ΛΑΓΚΑΔΙΝΟ

Γνωρίζει πολύ καλά και σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας και δηλώνει ότι στις προτεραιότητές της, είτε εντός είτε εκτός Βουλής, «είναι η αντιμετώπιση των τοπικών και των γενικότερων προκλήσεων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όχι μόνο για τους πολίτες του Δυτικού Τομέα, αλλά για όλους τους πολίτες χωρίς καμμία διάκριση».

Δεν είναι πρωτόπειρη στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Πάντοτε δραστήρια και στην τοπική κοινωνία, αλλά και μέσα από τις γραμμές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, και πάντοτε «σ’ ένα διαρκή αγώνα για την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών και κάθε ανθρώπινης ύπαρξης. Για ίσες ευκαιρίες, αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη για όλους». Ως συντονίστρια του Δικτύου Γυναικών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι επόμενο να έχει μελετήσει στις λεπτομέρειές τους τα προβλήματα των γυναικών στη σημερινή κοινωνία, επισημαίνοντας ότι «είναι αναγκαίο ακόμη να συνειδητοποιήσουμε όλοι οι πολίτες ότι η ισότητα των φύλων δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, αλλά είναι προϋπόθεση για μια δημοκρατική και προοδευτική κοινωνία».

Όσο για την επιχείρηση διεμβολισμού του Κινήματος Αλλαγής από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν δείχνει ν’ ανησυχεί, αφού «η Κεντροαριστερά δεν επηρεάζεται από μεμονωμένες μετακινήσεις πολιτικών στελεχών, που μπορεί να οφείλονται είτε σε προσωπικές φιλοδοξίες είτε σε προβληματισμούς για την πορεία της».

  • Εφόσον εκλεγείτε, οι δικές σας προτεραιότητες ποιές θα είναι για τον Δυτικό Τομέα Β’ Αθήνας;

Μεγάλωσα και ζω στο Περιστέρι και γνωρίζω πολύ καλά ότι η μακροχρόνια οικονομική κρίση έχει πλήξει δραματικά και άνισα τους πολίτες των περιοχών του Δυτικού Τομέα που έχουν να αντιμετωπίσουν τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, που είναι υψηλότερα από τον Μέσο Όρο της Αττικής, την άνιση φορολόγηση, τις περικοπές των συντάξεων, την απουσία του κοινωνικού κράτους, τους αυξημένους κινδύνους φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Παράλληλα, οι πολίτες στις περιοχές μου αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο χρόνιες προκλήσεις όπως, η έλλειψη υποδομών, οι ελλείψεις στην αντιπλημμυρική προστασία, οι κίνδυνοι για την υγεία και το περιβάλλον από την πολύχρονη λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής, οι διεκδικήσεις των 7.500 στρεμμάτων στο Ποικίλο Όρος από τη Μονή Λαμίας.

Εντός ή εκτός Βουλής, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να γίνουν πραξη προοδευτικές αλλαγές, που θα στοχεύουν στην κοινωνική δικαιοσύνη, την ενδυνάμωση του κοινωνικού κράτους, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσω της τοπικής ανάπτυξης, την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των πολιτών.

Προτεραιότητές μου είναι η αντιμετώπιση των τοπικών και των γενικότερων προκλήσεων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όχι μόνο για τους πολίτες του Δυτικού Τομέα, αλλά για όλους τους πολίτες χωρίς καμία διάκριση.

  • Έχετε μια μακρά δραστηριότητα στο γυναικείο κίνημα. Πιστεύετε ότι ακόμα υπάρχει ρατσισμός και διακρίσεις κατά των γυναικών;

Τις τελευταίες δεκαετίες με τους πολύχρονους αγώνες του γυναικείου κινήματος και τις ριζικές προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο Οικογενειακό και Εργατικό Δίκαιο της Κυβέρνησης Αλλαγής του Ανδρέα Παπανδρέου έχουν γίνει άλματα προόδου στον τομέα της Ισότητας των Φύλων.

Ακολούθησαν, την περίοδο 2009 – 2011, οι προοδευτικές μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης Γιώργου Α. Παπανδρέου που έθεσαν ένα πλαίσιο προστασίας για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Όμως, παρά τις ριζικές αλλαγές που έγιναν στο νομικό πλαίσιο οι έμφυλες ανισότητες παραμένουν, ενώ η οικονομική κρίση στιγμάτισε σε άνισο βαθμό τις γυναίκες.

Σήμερα οι γυναίκες ζουν με την απειλή της έμφυλης βίας και ιδιαίτερα της ενδοοικογενειακής που είναι σε έξαρση, απειλείται ακόμη και η ζωή τους από τις γυναικοκτονίες, τις δολοφονίες δηλαδή γυναικών από τους συζύγους, συντρόφους ή μέλη της οικογένειάς τους, αντιμετωπίζουν έντονες διακρίσεις στον τομέα της απασχόλησης, εξακολουθούν να σηκώνουν σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα το βάρος της οικιακής εργασίας και της φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων, υποεκπροσωπούνται στην πολιτική σκηνή και στα κέντρα λήψης αποφάσεων και όταν τολμούν να βγουν στην επιφάνεια συναντούν πολλές φορές στο δρόμο τους το χλευασμό και τα σεξιστικά σχόλια.

Έχουμε λοιπόν μπροστά μας δρόμο μακρύ και δύσβατο και είναι αναγκαίο να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτε δεν πρόκειται να μας χαριστεί, χωρίς αγώνες και ενεργή συμμετοχή. Είναι αναγκαίο ακόμη να συνειδητοποιήσουμε όλοι οι πολίτες ότι η ισότητα των φύλων δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, αλλά είναι προϋπόθεση για μια δημοκρατική και προοδευτική κοινωνία.

banner
  • Παίζει ρόλο η ηλικία στην ανανέωση της πολιτικής ζωής;

Η ανανέωση της πολιτικής ζωής δεν έχει απαραίτητα σχέση με την ηλικία. Συνδέεται κυρίως με προοδευτικές αρχές και αξίες και προϋποθέτει πολιτικό ήθος, ρήξη με το κατεστημένο και καταπολέμηση της διαφθοράς και των πελατειακών αντιλήψεων, ανεξάρτητα από πολιτικό κόστος. Ανανέωση της πολιτικής ζωής σημαίνει ακόμη ενίσχυση της διαφάνειας, προώθηση της καινοτομίας, αγάπη για τον άνθρωπο και βούληση για προοδευτικές αλλαγές με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος που θα δίνει ίσες ευκαιρίες για όλους χωρίς διακρίσεις.

  • Ο Πρωθυπουργός πιστεύετε ότι μπορεί να επανακτήσει την εμπιστοσύνη του λαού;

Προεκλογικά ο Πρωθυπουργός μοίρασε ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες στον ελληνικό λαό, που δεν τις τήρησε. Επέλεξε να επενδύσει στη δημαγωγία, το λαϊκισμό και τον αντιμνηνονιακό λόγο και έτσι κατάφερε να πάρει την εξουσία. Έταξε στον ελληνικό λαό πως “θα σκίσει τα μνημόνια” και αντ’ αυτού υπέγραψε άλλα περισσότερο επώδυνα. Στη συνέχεια, συγκυβέρνησε για 4 χρόνια με την ακροδεξιά του Πάνου Καμμένου, ακολουθώντας συντηρητική πολιτική σε πολλά θέματα με αρνητικές συνέπειες για τη χώρα και τους ανθρώπους της. Όλα αυτά έχουν απογοητεύσει σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο που στις μέρες μας περνάει δύσκολα και δεν τον εμπιστεύονται πια. Το ερώτημα που θέτετε, βέβαια, μένει να απαντηθεί στις κάλπες την ημέρα των εκλογών.

  • Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αριστερός, κατά τη γνώμη σας;

Μπορεί να θεωρηθεί αριστερή μια πολιτική που συνδιαμορφώνεται επί 4 χρόνια με έναν ακροδεξιό Κυβερνητικό εταίρο, δηλαδή με το κόμμα των ΑΝΕΛ και συγκαλύπτει τις ευθύνες της Καραμανλικής δεξιάς για τα αίτια της κρίσης;  Σίγουρα όχι. Μπορούμε να μιλάμε για αριστερή πολιτική όταν αυτή δεν συνοδεύεται από πρόγραμμα προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, ούτε από σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης, όταν κυριαρχούν η αναξιοκρατία και η αδιαφάνεια και όταν το κράτος αντιμετωπίζεται αποκλειστικά σαν εργαλείο για τη νομή της εξουσίας χωρίς διάθεση για αλλαγή; Είναι αριστερή η πολιτική που δεν έχει επίκεντρο την αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων και της δημόσιας σπατάλης, ενώ αντίθετα ρίχνει το βάρος στους αδύναμους με την άδικη υπερφορολόγηση και τη συζήτηση για νέες περικοπές των συντάξεων; ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα οι εκφραστές της δεξιάς και αριστερής συντήρησης, χωρίς βούληση να συγκρουστούν με τα μεγάλα συμφέροντα και το κατεστημένο και χωρίς καμμία προοπτική για το μέλλον.

  • Ποιά είναι τα λάθη της Κεντροαριστεράς;

Δεν θα μιλήσω για λάθη, αλλά για προκλήσεις. Είναι σημαντικό κατ΄ αρχήν για την Κεντροαριστερά να μιλάει ανοιχτά με όρους Αλήθειας για τα αίτια που προκάλεσαν την κρίση, γιατί μόνο τότε θα κατανοήσουμε το πρόβλημα και θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε ριζικά. Είναι σημαντικό να αποκαταστήσουμε την Αλήθεια που αποκρύπτουν συστηματικά και συνειδητά οι δυνάμεις της δεξιάς και αριστερής συντήρησης. Να κατανοήσουμε ότι είναι η κρίση που έφερε τα μνημόνια με όλες τις συνέπειες και όχι τα μνημόνια την κρίση. Γιατί η χώρα θα είχε χρεοκοπήσει χωρίς τον αναγκαστικό δανεισμό του πρώτου μνημονίου. Μια κρίση που οφείλεται στη χρόνια δυσλειτουργία του κράτους και των θεσμών, στο πελατειακό κράτος και βέβαια στην εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης Καραμανλή με τον πρωτοφανή δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την απόκρυψη στοιχείων που εξέθεσαν τη χώρα μας διεθνώς. Να είμαστε περήφανοι, όλοι εμείς οι πολίτες, για όσα καταφέραμε, για όσα κατάφερε η κεντροαριστερή Κυβέρνηση του 2009 – 2011, σε δύσκολες συνθήκες βαθιάς και πρωτόγνωρης κρίσης. Για τις ριζικές, προοδευτικές αλλαγές, χωρίς κόστος και ενάντια στο πελατειακό κράτος και τη διαφθορά, όπως είναι η Διαύγεια και η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, που έγιναν πράξη την περίοδο διακυβέρνησης του Γιώργου Α. Παπανδρέου, εξοικονόμησαν δημόσιο χρήμα και έδωσαν ανάσα στον πολύ κόσμο.

Την ίδια ώρα η αντιπολίτευση στο σύνολό της επένδυε στη διαίρεση του ελληνικού λαού σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, αντί να στηρίζει την προσπάθεια για αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων που προκάλεσαν την κρίση.

Είναι σημαντικό για την Κεντροαριστερά να εφαρμόζει εξωστρεφή πολιτική, βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, αντί να αναλώνεται σε μοιρολατρικές αντιλήψεις και εσωστρέφεια.

Να έχουμε οδηγό μας τις αρχές και τις αξίες του Ιδρυτή της Παράταξης Ανδρέα Παπανδρέου, που με την Κυβέρνηση της Αλλαγής και το Συμβόλαιο με το Λαό μίλησε στην καρδιά του ελληνικού λαού, νοιάστηκε για τα προβλήματά του και ανέβασε το επίπεδο ζωής του.

Να μην ξεχνάμε πως η θέση μας είναι απέναντι σε κάθε είδους συντήρηση και να βάζουμε καθαρές διαχωριστικές γραμμές από τον ιδεολογικό μας αντίπαλο που είναι η δεξιά.

  • Πώς σχολιάζετε την προσπάθεια διεμβολισμού της Σοσιαλδημοκρατίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό το άνοιγμα που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ προς την Κεντροαριστερά μπορεί να σας επηρεάσει προεκλογικά;

Πάντα γίνονταν μετακινήσεις πολιτικών στελεχών μεταξύ των κομμάτων ιδιαίτερα την προεκλογική περίοδο. Σήμερα παρατηρείται μια μεγαλύτερη κινητικότητα που πρέπει να μας προβληματίσει, αλλά δεν νομίζω πως οι μετακινήσεις στελεχών αξίζει να χαρακτηριστούν σαν προσπάθεια διεμβολισμού. Η Κεντροαριστερά δεν επηρεάζεται από μεμονωμένες μετακινήσεις πολιτικών στελεχών, που μπορεί να οφείλονται είτε σε προσωπικές φιλοδοξίες είτε σε προβληματισμούς για την πορεία της. Παραμένει σταθερή στις αρχές και αξίες της και θα δώσει τη μάχη ενωμένη.

  • Ιδεολογικά και πολιτικά με ποιον είστε πιο κοντά, με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ ή με κανέναν; 

Ανήκω στο χώρο της Κεντροαριστεράς και του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και έχω βάλει καθαρές κόκκινες διαχωριστικές γραμμές από τη δεξιά πολιτική και τους εκφραστές της. Δεν νοιώθω κοντά ιδεολογικά και πολιτικά ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ, που όπως σας είπαν εκφράζουν την αριστερή και δεξιά συντήρηση.

  • Ανησυχείτε για τη δημοσκοπική στασιμότητα των ποσοστών της παράταξης; Με δεδομένη την πόλωση, το Κίνημα Αλλαγής θα καταφέρει να αμφισβητήσει τον διαφαινόμενο δικομματισμό;

Η πόλωση ευνοεί τα δύο μεγάλα κόμματα και αναμένεται να ενταθεί όσο πλησιάζουμε στις εκλογές.  Εμείς, η κεντροαριστερά παράταξη έχουμε ιστορική ευθύνη να γίνουμε ένας ισχυρός προοδευτικός πόλος, που θα έχει καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά ότι είμαστε εμείς η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έφερε τις μεγάλες αλλαγές στη χώρα, αλλαγές που ευνοούν τους πολλούς και τους αδικημένους πολίτες και πιστεύω ότι αυτό θα αποτυπωθεί στην κάλπη.

  • Πότε θεωρείτε εσείς τον πιθανότερο χρόνο προσφυγής στις κάλπες;

Πιστεύω ότι η Κυβέρνηση θα προσφύγει στις κάλπες, όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές γι’ αυτήν. Κατά τη δική μου εκτίμηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία. Εμείς δίνουμε καθημερινά πολιτικές μάχες στις περιοχές μας, είμαστε δίπλα στους πολίτες και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και την μάχη των εκλογών, οποιαδήποτε στιγμή και αν προκηρυχθούν.

  • Το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής πιστεύετε ότι θα λύσει προβλήματα και θα δυναμώσει την ενότητα που είναι απαραίτητη;

Το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής είναι μια ευκαιρία να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα που καίνε τον ελληνικό λαό, να μιλήσουμε με όρους πολιτικής για τις προοδευτικές μας ιδέες που μας διαχωρίζουν από τη συντήρηση, αντί της μοιρολατρίας και της μάχης των μηχανισμών. Να μιλήσουμε για το εθνικό μας σχέδιο για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων, όπως για την αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, της ρομποτικής, της τεχνητής νοημοσύνης, με στόχο πάντα την ισόρροπη ανάπτυξη των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών. Να βάλουμε τέλος στο διχασμό, που με πρόσχημα το μακεδονικό χωρίζει αντί να ενώνει τους πολίτες, υπηρετώντας μικροκομματικά οφέλη. Γιατί δεν ξεχνάμε ότι ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Ιδρυτής της Παράταξης, που έβαλε τέλος στο διχασμό και τις πληγές του Εμφυλίου Πολέμου τιμώντας τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

  • Και το προεκλογικό σας μήνυμα στον δρόμο προς τις κάλπες ποιό είναι;

Την περίοδο της κρίσης είναι έντονη η αίσθηση ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου απέχει από τα πολιτικά δρώμενα. Η αποχή όμως είναι εις βάρος των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των πολλών. Σήμερα, υπό την απειλή της ακροδεξιάς που βλέπουμε πως προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι, είναι ανάγκη να ενώσουμε και να δυναμώσουμε τις φωνές μας, όλοι εμείς οι Δημοκρατικοί, Προοδευτικοί Πολίτες, ενάντια στις ακραίες ανισότητες, την ανεργία, τη φτώχεια, τις κακές δημόσιες υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης, ενάντια στο ρατσισμό, το λαϊκισμό και τις πελατειακές αντιλήψεις. Προσωπικά, θα δώσω έναν καθαρό και τίμιο αγώνα με διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό για τους πολλούς και αδικημένους, με επίκεντρο τις δικές μας γειτονιές και τους ανθρώπους μας. Για μια Ελλάδα με ανοιχτή αγκαλιά για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις. Αυτή τη μάχη καλώ όλους τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας να τη δώσουμε όλοι μαζί για να γίνουμε η φωνή κάθε πολίτη που πλήττεται από την οικονομική κρίση, κάθε πολίτη που βιώνει την αδικία, τις ανισότητες, το ρατσισμό. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ελένη Σταύρου

Υποψήφια Βουλευτής Δυτικού Τομέα Β’ Αθήνας με το Κίνημα Αλλαγής

Γεννήθηκα και ζω στο Λόφο Αξιωματικών, Περιστέρι Αττικής. Σ’ αυτή την πόλη, δίπλα στις όχθες του ποταμού Κηφισού μεγάλωσα τα δύο μου κορίτσια.

Η καταγωγή μου είναι από την Ικαρία, που αγαπώ πολύ και τη Λοκρίδα, Νομού Φθιώτιδας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

  • Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.
  • Μέλος της Γραμματείας Δικτύου Ισότητας Κινήματος Αλλαγής.
  • Μέλος της Επιτροπής «Ανοιχτή Κοινωνία – Δικαιώματα» της Οργανωτικής Επιτροπής Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.
  • Eκλεγμένο Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
  • Συντονίστρια Δικτύου Γυναικών ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών
  • Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Κελάφα από την ίδρυσή του (1/4/2016 ως σήμερα (Μάιος 2014)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες – μέλη του Δικτύου Γυναικών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο οποίο είμαι Συντονίστρια, κάνουμε ένα διαρκή αγώνα για την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών και κάθε ανθρώπινης ύπαρξης. Για ίσες ευκαιρίες, αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη για όλους.

Είμαι μέλος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών

Συμμετέχω στον αγώνα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Για τα δικαιώματα των πολλών και όχι των λίγων και ισχυρών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

  • Εργάστηκα για πάνω από 30 χρόνια στον τραπεζικό τομέα, κατέχοντας υψηλές θέσεις ευθύνης σε διάφορους τομείς δραστηριότητας (Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχείριση Κινδύνων, Κανονιστική Συμμόρφωση και Δημόσιες Σχέσεις).
  • Είμαι μέλος του Οικονομικού́ Επιμελητηρίου και έχω άδεια άσκησης επαγγέλματος Oικονομολόγου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

email [email protected] & [email protected]

Facebook      https://www.facebook.com/elenistvr/

Linkedin         https://www.linkedin.com/in/elenistavrou/

Twitter            https://twitter.com/ELENISTAVROU5

Instagram      https://www.instagram.com/eleni__stavrou/

Αναδημοσίευση από : https://www.timesnews.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue