Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Ελένη Σταύρου: Μια νέα πολιτικός ανοίγει τα φτερά της στον Δυτικό τομέα της Αττικής

Ελένη Σταύρου: Μια νέα πολιτικός ανοίγει τα φτερά της στον Δυτικό τομέα της Αττικής

by ikariaki.gr
43 views

Είχα την τύχη αυτές τις μέρες να γνωρίσω μια νέα και φιλόδοξη πολιτικό, που ταυτόχρονα έχει και καταγωγή από την Ικαρία, την κυρία Ελένη Σταύρου (το γένος της μητέρας της Φουντούλη από το Καραβόσταμο).

Η Ελένη Σταύρου κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο με κύρια εφόδια την εντιμότητα της και τις καθαρές σκέψεις και αποφάσεις να δουλέψει, όπως άλλωστε το κάνει χρόνια τώρα και από τον επαγγελματικό της χώρο, με ευσυνειδησία, υπευθυνότητα και τόλμη.

Αποφάσισε να διεκδικήσει με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ως προερχόμενη από τον πολιτικό φορέα ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. του Γιώργου Παπανδρέου, μια θέση στη Δυτική Αθήνα, για να υπηρετήσει τον έλληνα πολίτη, την ελληνίδα γυναίκα (μια και προέρχεται από την γυναικεία ομάδα του κόμματος της), τον νέο τον άνεργο, τον συνταξιούχο, με πίστη και αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει.

Εμείς ως συμπατριώτισσα, (όπως θα κάνουμε με οποιονδήποτε άλλο συμπατριώτη/σσα ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου) σας την φέρνουμε κοντά σας, για να την γνωρίσετε μέσα από μια μικρή συνέντευξη που της πήραμε και όσοι θέλετε και μπορείτε δώστε της με την ψήφο σας την δύναμη να πραγματοποιήσει αυτά που υπόσχεται σε όλους μας.

Δείτε τις απόψεις της στο παρακάτω λινκ:

http://vukentra.com/?p=3004

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

Σωτήρης Πολίτης

banner

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue