Home ΑθλητισμόςΠοδόσφαιρο Εκδήλωση της Α.Ε. Καρλόβασι στις 2 Αυγούστου 2017

Εκδήλωση της Α.Ε. Καρλόβασι στις 2 Αυγούστου 2017

by ikariaki.gr
12 views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ στις 2 Aυγούστου 2017,ημέρα Τετάρτη και ώρα 2100, στον αύλειο χώρο της Πορφυρειάδας Σχολής θα τιμήσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα θα παρουσιάσει μία δική της Έκδοση,στη μορφή ενός τεκμηριωμένου Ιστορικού Λευκώματος,που αναφέρεται, με πλήθος  ντοκουμέντων, φωτογραφιών, αφηγήσεων και μαρτυριών, στη διαχρονική και 88χρονη πια «ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»

Την Έκδοση έχουν κληθεί να σχολιάσουν οι κ.κ. ΒΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου, ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ π. Δήμαρχος Καρλοβάσου, ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου και για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου μας, ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Δημοσιογράφος και ΠΑΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας.

Εσείς,ως μέρος,συντελεστής ή αρωγός αυτής της «Ιστορίας»,με την παρουσία σας θα τιμήσετε όσους πάσχισαν στο παρελθόν,θα λαμπρύνετε την εκδήλωση και θα ενισχύσετε την προσπάθεια των σημερινών,ώστε οι μέρες των διακρίσεων και της πρωτοπορίας του Καρλοβασίτικου Ποδοσφαίρου να συνεχιστούν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χιώτης Εμμανουήλ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue