Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Από την εκδήλωση ενημέρωσης για το Κτηματολόγιο στην Ικαρία

Από την εκδήλωση ενημέρωσης για το Κτηματολόγιο στην Ικαρία

by ikariaki.gr
5 views

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η εκδήλωση που οργάνωσε την Πέμπτη 15/11 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Σύλλογος Ικαρίων Επιστημόνων, σε συνεργασία με το γραφείο Κτηματογράφησης Ικαρίας, για την κτηματογράφηση της Ικαρίας που προβλέπεται να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο.

Μετά από το εισηγητικό άνοιγμα του ΣΙΕΠ, έγινε ενημέρωση και παρουσίαση από τους υπεύθυνους του γραφείου κτηματογράφησης. Δεν θα κάνουμε αναπαραγωγή της συζήτησης γιατί αναπόφευκτα θα είναι μερική και εκτιμούμε ότι έτσι δεν θα βοηθήσουμε.

Απλά θα πούμε να έρθουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε επαφή με το www.ktimava.gr  για να πληροφορηθούν ποιά πρέπει να είναι τα πρώτα τους βήματα.

Θα λειτουργήσουν γραφεία στο νησί, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

 

nasosbratsos.blogspot.com

ακολουθεί το Δελτίο Τύπου απο το Σύλλογο Ικαρίων Επιστημών

Πραγματοποιήθηκε, στις 15/11/2018, με επιτυχία η εκδήλωση – ενημέρωση για το Κτηματολόγιο της Ικαρίας. Η εκδήλωση έγινε στο Ξενοδοχείο Τιτάνια και την παρακολούθησαν πολλοί συντοπίτες μας. Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Κτηματολογικό Γραφείο Ικαρίας, το οποίο έχει αναλάβει την κτηματογράφηση της Ικαρίας. Πραγματοποιήθηκαν τρεις ομιλίες από τους Υπευθύνους του Γραφείου και μία ομιλία από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ικαρίων Επιστημόνων, κ. Γιαννίρη. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν αναλυτικά στις οδηγίες συμπλήρωσης – υποβολής των δηλώσεων. Στη συζήτηση που ακολούθησε απαντήθηκε πλήθος ερωτήσεων, που αφορούσαν ποικιλία περιπτώσεων κατοχής ιδιοκτησίας στην Ικαρία.

Η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο. Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται: -Στην Ικαρία, στο γραφείο Κτηματογράφησης. -Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη σε γραφεία, των οποίων οι διευθύνσεις θα ανακοινωθούν. -Ηλεκτρονικά στον ιστότοπο: www.ktimatologio.gr.

banner

Οι Ικαριώτες/σες μπορούν να παίρνουν πληροφορίες στα τηλέφωνα: 227320098, 2103001872 και στον ιστότοπο: www.ktimava.gr.

Ο Σύλλογος Ικαρίων Επιστημόνων θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη της διαδικασίας κτηματογράφησης της Ικαρίας και να ενημερώνει τους συμπατριώτες μας για κάθε εξέλιξη, θεωρώντας ότι η κτηματογράφηση αποτελεί ένα σημαντικό έργο εκσυγχρονισμού του νησιού μας.

Ο Πρόεδρος                          Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Γιαννίρης                    Σοφία Καλογρίδη

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue