Home ΚοινωνίαΑιγαίο Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό με τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στην πλατεία της Καλλονής

Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό με τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στην πλατεία της Καλλονής

by ikariaki.gr
12 views

Στην κατάμεστη πλατεία Καλλονής βρέθηκαν την Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018, τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου για να πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό που οργάνωσαν ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κεραμίου (Καλλονής), με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθεί νεαρός συμπολίτης μας, που βρίσκεται σε κώμα μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Κλεάνθης Κορομηλάς στο χαιρετισμό του τόνισε ότι το Δ.Σ και τα παιδιά των σαντουριών με χαρά ανταποκρίνονται σε προσκλήσεις που έχουν φιλανθρωπικό σκοπό και ευχήθηκε γρήγορη  ανάρρωση στο νέο παιδί.

Στο τέλος του προγράμματος ο πρόεδρος της κοινότητας Κεραμίου κ. Αντώνης Μαστραναστάσης τίμησε με πλακέτες το Αναγνωστήριο και όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία του σκοπού της εκδήλωσης.

Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης κα Γόμου, οι Αντιδήμαρχοι κα Αντωνέλλη  και κ. Βέρρος, η Περιφερειακή σύμβουλος κα Νικολάρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κυρατζής και πολύς κόσμος. 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue