Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Εβδομαδιαίο Basketball Camp στην Ικαρία από τον ΑΣ ΗΡΑΚΛΗ Ικαρίας

Εβδομαδιαίο Basketball Camp στην Ικαρία από τον ΑΣ ΗΡΑΚΛΗ Ικαρίας

by ikariaki.gr
19 views


Για πρώτη φορά στο νησί μας διοργανώνετε από τον ΑΣ ΗΡΑΚΛΗ ΙΚΑΡΙΑΣ ένα εβδομαδιαίο Basketball camp με στόχο την ανάπτυξη ικανοτήτων των αθλητών.
Υπεύθυνος για αυτό θα είναι ο Δημήτρης Βαρβούνης. Ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό.


Την βδομάδα αυτή οι αθλητές θα είναι πλήρως απασχολημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς στο καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται 5 γεύματα και οι μετακινήσεις των αθλητων. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας σε ξενοδοχείο για τους φίλους που θέλουν να έρθουν από μακρυά ή και από άλλα μέρη της Ελλάδος.
Προπονήσεις θα γίνονται παντού και όχι μόνο σε γήπεδα!!!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει
1. διατροφή πέντε γευμάτων ύστερα από υπόδειξη διαιτολόγου για την δημιουργία μιας ιδανικής σύνθεσης τροφών με σκοπό την πρόσληψη όλων των στοιχείων που χρειάζεται το σώμα ενός-μιας αθλητή-ριας για να διατηρείτε υγιές σε περιόδους έντονης άσκησης.
2. Προπονήσεις σχεδιασμένες από τον coach Βαρβούνη (έναν άνθρωπό ειδικό σε τέτοιου είδους προγράμματα) οι οποίες στοχεύουν στην ανάπτυξη των ατομικών προσόντων και στην διόρθωση λαθών του κάθε αθλητή ξεχωριστά.
3. Παρακολούθηση video από τις προπονήσεις της ημέρας αλλά και θεωρία βασικών αρχών της καλαθοσφαίρισης .
4. Τις τελευταίες δυο μέρες του camp θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν γνωστό αθλητή για να πραγματοποιήσει τις απονομές (στους διαγωνισμούς στο τέλος του προγράμματος ) και να πει κάποιες συμβουλές στους συμμετέχοντες.
5. Διαμονή(για τους εσωτερικούς αθλητές) και μετακίνηση στους χώρους αθλητικών δραστηριοτήτων του προγράμματος (παραλία – γήπεδα- αίθουσα παράδοσης) 


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 13-17 χρονών.
Ημερομηνίες 12/6-18/6


Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλεφωνά
6971674129 και 6973567907
ΤΣΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΧΕΙΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue