Home ΚοινωνίαΠολιτικήΔ.Τύπου Δ. Σεβαστάκης : Χαιρετισμός και κεντρική ομιλία στο Συνέδριο της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Δ. Σεβαστάκης : Χαιρετισμός και κεντρική ομιλία στο Συνέδριο της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

by ikariaki.gr
8 views

Ο Βουλευτής Σάμου και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Δημήτρης Σεβαστάκης συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στις εναρκτήριες εργασίες του συνεδρίου της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Παρασκευή 1-12-2017, στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ομιλία του Βουλευτή Σάμου με θέμα: «Το σχολείο στην εποχή της έξυπνης απομόρφωσης», εκφωνήθηκε στα πλαίσια της θεματικής του συνεδρίου για τα 180 χρόνια από την ίδρυση της Σχολής με τίτλο: «Το ελληνικό σχολείο σήμερα: Η Φιλοσοφική Σχολή συζητά και προτείνει».

Κατά την εκδήλωση επίσης εκφώνησαν ομιλίες ο επίτιμος καθηγητής ΕΚΠΑ κ. Γ. Μπαμπινιώτης, ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Θ. Παπαγγελής και ο συγγραφέας και Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης της Ελλάδας κ. Στ. Ζουμπουλάκης, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν τόσο η Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κ. Ε. Καραμαλέγκου, όσο και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μ.Α. Δημόπουλος.

Από το γραφείο του Βουλευτή

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue