Home ΚοινωνίαΕλλάδα Δ. Καζάκης: Εγκληματική συνωμοσία σε βάρος της Ελλάδας

Δ. Καζάκης: Εγκληματική συνωμοσία σε βάρος της Ελλάδας

by ikariaki.gr
5 views

Αθήνα 27 Μαΐου 2017

Τον τρόπο αλλά και τις πρωτοβουλίες που οφείλει να πάρει μια πατριωτική δημοκρατική  κυβέρνηση προκειμένου να αποδεσμευτεί από την μέγγενη του ευρώ, από τα δεσμά του παράνομου χρέους και να γίνει η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, εξήγησε ενδελεχώς και με σαφήνεια, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας στη διάρκεια της εκδήλωσης στην Πάτρα στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Ο κ. Καζάκης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη καταγγελία της υποεπιτροπής της Γερουσίας των ΗΠΑ για τη συνωμοσία που στήθηκε σε βάρος της Ελλάδας με σκοπό τη διάσωση των μεγάλων οικονομιών, των παγκόσμιων αγορών και τραπεζών. Πρόκειται, είπε ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ, για μια αδίστακτη εγκληματική συνωμοσία, γιατί ούτε η διοίκηση του ΔΝΤ, ούτε οι εταίροι της ΕΕ δεν δίστασαν να φορτώσουν στον ελληνικό λαό το κόστος διάσωσης του ευρώ, της Γαλλίας, της Γερμανίας και των τραπεζών τους, αλλά και της νομισματικής σταθερότητας παγκόσμια.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος και Δρ Δημοσίου Δικαίου Φώτης Λεπίδας, έκανε λόγο για εθελόδουλο πολιτικό σύστημα, το οποίο εκτελώντας τις εντολές των δανειστών, όπως είπε, έχουν οδηγήσει την χώρα στην ανομία και την συνταγματική εκτροπή και πώς η Βουλή των Ελλήνων έχει εκχωρήσει ακόμα και το δικαίωμά της να νομοθετεί.

Κοινός τόπος των ομιλητών, όπως επισημάνθηκε, μετά τη σφοδρή επίθεση που έχει δεχθεί ο ελληνικός λαός σε όλα τα επίπεδα, αυτό που του απομένει, πλέον, είναι μόνον το ιστορικό του δικαίωμα σε τούτο τον τόπο, το οποίο, σήμερα, δύο αιώνες μετά την απελευθέρωσή του, καλείται να υπερασπισθεί ξανά.

Παρόντες την εκδήλωση μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του ΔΗΚΚΙ Αχαΐας και μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΛΑΕ Παναγιώτης Ασημακόπουλος, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό καθώς ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Συνταξιούχων Τραπεζικών Υπαλλήλων Αχαΐας κ. Ανδρέας Τζόλας. Αξίζει να σημειωθεί, και αυτό είναι ενδεικτικό και της επιτυχίας της εκδήλωσης, ότι το μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και ερωταπαντήσεις ως αργά τα μεσάνυχτα.

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)

Βερανζέρου 4, 4ος όροφος,Πλ.Κάνιγγος ΤΚ1067, ΑΘΗΝΑ

Τηλ: 210-3422156, 210-3428676, 6972484270

banner

Email: press@epamhellas.gr

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue