Home ΚοινωνίαΕλλάδα Δυναμική η παρουσία του κοινού στην 1η eCommerce Expo

Δυναμική η παρουσία του κοινού στην 1η eCommerce Expo

by ikariaki.gr
2 views

 

 

Έκθεση & Συνέδριο

 

25-26 Νοεμβρίου 2017, Ζάππειο Μέγαρο

 

Δυναμική η παρουσία του κοινού στην 1η eCommerce Expo

banner

 

 

Με την παρουσία 2.000 και πλέον επισκεπτών ολοκληρώθηκε η πρώτη επαγγελματική έκθεση eCommerce Expo που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 25 & 26 Νοεμβρίου, 2017.

Η διήμερη διοργάνωση, εστιασμένη πλέον αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, πέτυχε σε μεγάλο βαθμό τον διττό στόχο της, που ήταν αφενός η ενημέρωση των επισκεπτών για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σ’ αυτόν τον ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο, αφετέρου η εύρεση συνεργατών για περαιτέρω στήριξη της επιχειρηματικότητας μέσω του διαδικτύου.

 

Εκθέτες απ’ όλο το φάσμα των υπηρεσιών για ηλεκτρονικά καταστήματα (υπηρεσίες προβολής, μεταφορικές εταιρίες, υπηρεσίες σχεδίασης και ανάπτυξης) και περίπου 40 ομιλητές έδωσαν στο εξειδικευμένο κοινό ενημέρωση και λύσεις, συμβάλλοντας ο καθένας με τον τρόπο του στην ταχύτατη ανάπτυξη του οικοσυστήματος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.

 

Με πολύτιμη παρακαταθήκη την ικανοποίηση τόσο των πολυάριθμων επισκεπτών οι οποίοι βρήκαν απαντήσεις για τις υφιστάμενες και νέες ανάγκες τους, όσο και των εκθετών που έκαναν σημαντικές επαφές και δρομολόγησαν συνέργειες, ξεκινήσαμε ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης διοργάνωσης, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα πως… εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο!

Σας ευχαριστούμε όλους, θερμά!

 

Η επόμενη διοργάνωση θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Διαβάστε τον επίσημο απολογισμό της έκθεσης εδώ… https://www.ecommerceexpo.gr/media/attachments/2017/12/08/ecommerce-2017-official-report.pdf

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.ecommercexpo.gr ή επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή [email protected]

 

Με εκτίμηση,

Vertical Communications

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue