Home Κοινωνία Δράση – Ενότητα – Προοπτική : Θέματα που έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου

Δράση – Ενότητα – Προοπτική : Θέματα που έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου

by ikariaki.gr
22 views

2o Δελτίο Τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 29 Σεπ 2017

(Το 1ο δελτίο της 2-10-17 αφορούσε μεταστέγαση 2ου δημοτικού, τα αποτελέσματα ελέγχων νερού Καρλοβάσου και το θέμα του ΦΠΑ που δεν μπήκε σαν θέμα..)
______________________________________

Συνεχίζοντας την ενημέρωση των συνδημοτών μας για τα πεπραγμένα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου, ενημερώνουμε πως η παράταξη μας ζήτησε ενημέρωση γιατί δεν συμπεριλήφθηκε το κλειστό Μαραθοκάμπου στις αδειοδοτήσεις γηπέδων που πλέον δίνονται από τον ίδιο τον Δήμο.

Στο ερώτημα πότε θα δοθεί η επιχορήγηση των 3.000 ευρώ στην ομάδα βόλεϊ που υποσχέθηκε ο Δήμαρχος απάντηση δεν πήραμε. Διαμαρτυρηθήκαμε επίσης για τις πολλές καμένες λάμπες στον Μαραθόκαμπο.

Ερώτημα θέσαμε και την τουριστική μαρίνα Μαραθοκάμπου η οποία ανήκει στο Δήμο και έχει παραληφθεί σαν έργο εδώ και 1 χρόνο. Παραμένει χωρίς φορέα διαχείρισης με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέματα φύλαξης, ασφάλειας, ανύπαρκτων παρεχόμενων υπηρεσιών τουρισμού, συντήρησης και είσπραξης εσόδων. Απάντηση συγκεκριμένη δεν λάβαμε.

Εκφράσαμε επίσης την δυσαρέσκεια όλων για την κατάσταση του αλιευτικού καταφυγίου Καρλοβάσου του οποίου η είσοδος έχει σχεδόν κλείσει από άμμο. 3 χρόνια τώρα παίρνουμε υποσχέσεις ότι άμεσα θα ανοίξει και θα αποσυμφορηθεί.

Απαράδεκτη είναι και η εικόνα του παρακείμενου χώρου πρώην beach front για το οποίο ζητήσαμε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εκείνες που θα κάνουν εφικτή την εκμετάλλευση του έτσι ώστε να πάψει να είναι εστία μόλυνσης και τουριστικής δυσφήμισης.

Τέλος σχετικά με τη μισθοδοσία συμβασιούχων υπαλλήλων πήραμε διαβεβαίωση ότι όλοι πληρώνονται ολόκληρο το μισθό κανονικά στην ώρα τους.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue