Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΔήμος Ικαρίας Δήμος Ικαρίας : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη του Αγίου Κηρύκου

Δήμος Ικαρίας : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη του Αγίου Κηρύκου

by ikariaki.gr
7 views

Ο Δήμος Ικαρίας γνωρίζοντας ότι η αύξηση της κίνησης λόγω της καλοκαιρινής περιόδου δημιουργεί προβλήματα στην κίνηση πεζών και οχημάτων στο κέντρο της πόλης του Αγίου Κηρύκου, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (92/2015) έχει καθορίσει το ωράριο διέλευσης των οχημάτων για εφοδιασμό των καταστημάτων της αγοράς της πόλης.

Η απόφαση ορίζει ότι «Το ωράριο διέλευσης οχημάτων στον εμπορικό πεζόδρομο του Αγίου Κηρύκου, παρατείνεται μέχρι την 13:00 μ.μ. Εξακολουθεί να ισχύει η ρύθμιση διέλευσης οχημάτων μόνο για  ανεφοδιασμό των καταστημάτων, Η κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων απαγορεύεται (εξαιρούνται τα οχήματα των διάφορων υπηρεσιών π.χ ασθενοφόρα -πυροσβεστικά), όπως προβλέπεται σε προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και καθορίζεται από την σήμανση του δρόμου, και την κυκλοφοριακή μελέτη που έχει εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο παλιότερα».

    Γνωρίζοντας επίσης ότι ρυθμίσεις αυτές δεν γινόταν σεβαστές από την πλειονότητα των οδηγών οχημάτων, προχώρησε (από 3/5/2017) στην τοποθέτηση προσθαφαιρούμενων εμποδίων διέλευσης, έτσι ώστε να γίνει δυνατή η εφαρμογή της σήμανσης του δρόμου, της  κυκλοφοριακής μελέτης και των αποφάσεων του δημοτικού Συμβουλίου.

Παρακαλούμε για την συμβολή όλων (Πολιτών και υπηρεσιών) για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης, και η ασφαλής κυκλοφορία των πεζών .  

 

 

Με   εκτίμηση

Ο  Αντιδήμαρχος

 

banner

ΝΙΚΟΛΑΟΣ   ΛΑΡΔΑΣ

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue