Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΔήμος Ικαρίας Δήμος Ικαρίας : Ενημερώσεις για την ελεύθερη κατασκήνωση και τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα

Δήμος Ικαρίας : Ενημερώσεις για την ελεύθερη κατασκήνωση και τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα

by ikariaki.gr
31 views

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   Άγιος  Κήρυκος 6/6/2018

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ

 

Ενημέρωση  των  επισκεπτών  του  νησιού

 

Η Δημοτική Αρχή θέλοντας και πάλι να ενημερώσει τους φίλους επισκέπτες του νησιού, κάνει γνωστό ότι δεν υπάρχει (προς το παρόν) εγκατάσταση camping δημοτική ή ιδιωτική, ενώ σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία απαγορεύεται η  ανεξέλεγκτη  κατασκήνωση .

banner

Ο Δήμος Ικαρίας μετά και την προσπάθειά των τριών τελευταίων ετών ,  η οποία αγκαλιάστηκε και στηρίχτηκε από την πλειονότητα της τοπικής κοινωνίας, και το σύνολο των φορέων της Δ.Ε Ραχών, προκειμένου οι παραλίες του νησιού μας να είναι ελεύθερες και καθαρές στη διάθεση όλων με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα, θεωρεί υποχρέωσή του να υπερασπιστεί και το φετινό καλοκαίρι το δικαίωμα πρόσβασης – χρήσης των παραλιών για όλους .

Η θέση αυτή αντιπροσωπεύει όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά εκφράζει και την επιθυμία της συντριπτικής πλειονότητας των επισκεπτών μας, και πιστεύουμε ότι οι φίλοι επισκέπτες και πάλι θα τη σεβαστούν, αφού η επιλογή του ελεύθερου camping από ένα μέρος των επισκεπτών, δε μπορεί να στερεί το δικαίωμα της πρόσβασης – χρήσης των παραλιών από όλους τους υπόλοιπους επισκέπτες και κατοίκους του νησιού.

 

ΔΗΜΟΣ   ΙΚΑΡΙΑΣ

 

 

 

 

Αγ. Κήρυκος: 6/6/2018   

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ       

ΔΗΜΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ                                   

 

                 

Ενημέρωση για την απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ικαρίας δίνοντας συνέχεια στην διαδικασία αποσυμφόρησης των δρόμων του νησιού από  εγκαταλειμμένα οχήματα, ολοκλήρωσε όλες τις αναγκαίες ενέργειες που απαιτούντο (διαγωνιστική διαδικασία – συμβασιοποίηση ανάδοχου, κλπ) ώστε να νομιμοποιηθεί η διαδικασία συλλογής και απομάκρυνσης των εγκαταλειμμένων οχημάτων από την Ικαρία.

Από την διαδικασία αυτή πρόεκυψε ως ανάδοχος του έργου η  εταιρία «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΧΥΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ»  που επιφορτίζεται πλέον με την ευθύνη ολοκλήρωσης της διαδικασίας απομάκρυνσης (Συλλογή – προσωρινή φύλαξη –απομάκρυνση) από την Ικαρία των οχημάτων τέλους Ζωής.

Παράλληλα ενημερώνουμε ότι σήμερα παραδόθηκαν στην  εταιρία  οι πρώτες 100 αποφάσεις  χαρακτηρισμού των εγκαταλελειμμένων  οχημάτων, και άμεσα ξεκινά η διαδικασία απομάκρυνσης όσων οχημάτων δεν απομακρύνθηκαν μετά την σήμανση τους από τον Δήμο Ικαρίας.  

 

 

Δήμος   Ικαρίας

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue