Home ΚοινωνίαΕλλάδα Δέσμευση Υφυπ. Οικ. κ. Παπανάτσιου σε Ν. Χουντή για άμεση απάντηση στους σεισμόπληκτους της Βρίσας Λέσβου

Δέσμευση Υφυπ. Οικ. κ. Παπανάτσιου σε Ν. Χουντή για άμεση απάντηση στους σεισμόπληκτους της Βρίσας Λέσβου

by ikariaki.gr
5 views

  • Δεσμεύτηκε να απαντήσει άμεσα η Υφυπουργός Οικονομικών κα Παπανάτσιου, στους σεισμόπληκτους της Βρίσας Λέσβου,για απαλλαγή ή ουσιαστική μείωση του ΦΠΑ επισκευής κατοικιών

 

Το Υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζεται και θα απαντήσει άμεσα στο αίτημα των φορέων και κατοίκων της Βρίσας Λέσβου, για απαλλαγή ή ουσιαστική μείωση του ΦΠΑ που επιβάλλεται για τις δαπάνες επισκευής και ανακατασκευής των ιδιωτικών κατοικιών, που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου 2017.

Αυτό απάντησε τηλεφωνικά το Γραφείο της Υφυπουργού Οικονομικών κας Παπανάτσιου,μετά από νέα όχληση εκ μέρους του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ),Νίκου Χουντή.

Υπενθυμίζουμε ότι,ο Έλληνας ευρωβουλευτής είχε αποστείλει εδώ και 2 μήνες(28.3.2018) στην Υφυπουργό σχετική επιστολή,με την οποία επισήμαινε το δίκαιο αίτημα των κατοίκων να αποτελέσει ο ΦΠΑ για τις δαπάνες επισκευής των ιδιωτικών κατοικιών επιλέξιμη δαπάνη και, αφού τόνιζε την ανάγκη της άμεσης αντιμετώπισης του ζητήματος, ζητούσε να πληροφορηθεί για τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει το αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου, αν χρειασθεί, να θέσει το δίκαιο αίτημα των πολιτών και στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Το Γραφείο Τύπου   

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue