Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Γυναικείο ποδόσφαιρο: Διαγόρας Ραχών Ικαρίας- ΑΣ Τριαντών Ρόδου 4-4

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Διαγόρας Ραχών Ικαρίας- ΑΣ Τριαντών Ρόδου 4-4

by ikariaki.gr
9 views

 

Β΄ Εθνική 6η αγωνιστική εξ αναβολής

Η ομάδα του Διαγόρα , αν και προηγήθηκε με 4-1 στο ημίχρονο, τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη, κόντρα στις Ροδίτισες που κατάφεραν στο δεύτερο 45΄ να πετύχουν 3 γκολ και το 4-1 να το κάνουν 4-4 και να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό, βαθμός που αντιστοιχεί με νίκη όπως εξελίχτηκε το παιγνίδι .

 Έντονα παράπονα έχει η ομάδα της Ικαρίας από την διαιτητική τριάδα που την θεωρεί υπεύθυνη για την ισοπαλία της ομάδας τους. Πιο συγκεκριμένα 1) για τη φάση του 12΄ που ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων , 2) για την μη αποβολή παίκτριας της αντίπαλης ομάδας που μπροστά στον Α΄ βοηθό έβριζε τον διαιτητή χωρίς αυτός να τον ενημερώσει για να της δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα -κόκκινη και ενώ το σκορ ήταν 4-2. 3) για το σφύριγμα φάουλ στο 64΄υπέρ του ΑΣΤΗΡ το οποίο μετέτρεψαν σε γκολ και μείωσαν το σκορ σε 4-3. Και τέλος για το πέναλτι που έδωσε στο 89΄ και ισοφάρισε η ομάδα της Ρόδου , στη συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής δεν συμβουλεύτηκε τον α΄ βοηθό του που είχε σηκωμένη τη σημαία . 

Στο αγωνιστικό μέρος ο Διαγόρας μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και στο 1΄ άνοιξε το σκορ με γκολ που πέτυχε η Ξενάκη, στο 8΄η Καλιμούκου έκανε το 2-0, ο ΑΣΤΗΡ στο 12΄κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε η Καλλιγιάννη αλλά η Καρίμαλη έπεσε σωστά και το απέκρουσε , οι Ροδίτισσες μείωσαν στο 16΄σε 2-1 με την Φιλλιπάκου. Το 3-1 έκανε η Καλιμούκου στο 30΄ ενώ στο 32΄ η Κουτσού το 4-1 σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Διαγόρας μπήκε χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο ΑΣΤΗΡ να μειώσει στο 49΄σε 4-2 με την Κουγιού πετυχαίνοντας το καλύτερο από τα 8 γκολ η ίδια στο 64΄ πέτυχε το 4-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το τελικό 4-4 έκανε και πάλι η Κουγιού στο 89΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. 

Διαιτητές του αγώνα ήταν: Κατόπης, Καζόγλου, Καραμαγκιόλας

Διαγόρας : Καρίμαλη , Καστανιά, Κατέχη, Σύργιανη, Μαλλέ, Παπαϊωάννου, Κουτσού, Κοτσαμπά, Ξενάκη, Ζαννή, Καλιμούκου. (Καρούτσου, Κράτσα, Σοφούλη, Χαϊτούλη, Κατέχη).

ΑΟ Τιραντών Ιαλυσού : Δεστούλη, Βασιλειάδου, Κρητικού, Καλλιγιάννη, Ταμπακιανού , Γιαννίκου. Φιλιππάκου, Κουγιού, Κουτούζου, Εβέτα, Παπαμιχαήλ. (Ασημακοπούλου, Κώτσου, Ταγράπ, Κατσαρέα.)

 

banner

Στιγμιότυπα από τον αγώνα :

 

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών :

 

Ρεπορτάζ : Νίκος Οικονόμου

Αναδημοσίευση από : https://samossport.blogspot.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue