Home ΚοινωνίαΠολιτικήΑπόψεις Α.Σ.Κ.Ε. : Καιρός για αντίδραση – αντίσταση

Α.Σ.Κ.Ε. : Καιρός για αντίδραση – αντίσταση

by ikariaki.gr
1 views

17/4/2018

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Έχουμε πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα, που αγγίζει ήδη το δράμα. Και δεν είναι, κυρίως, οι ξένοι (γενικώς), που όπου οσμίζονται κενό (…) ή τους δικούς τους να κατέχουν τις κατάλληλες θέσεις στη χώρα μας, εξορμούν κατά της οικονομίας, της κοινωνίας, των συνεκτικών δομών και θεσμών, της εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητας της πατρίδας μας, της Ελλάδας.

Το μεγάλο πρόβλημα, που εξελίσσεται ήδη σε τραγωδία, είναι οι ελληνόφωνοι (πολλοί και με προβλήματα στα ελληνικά τους) δοτοί «αρμόδιοι», που έχουν κατακλύσει όλους τους ευαίσθητους τομείς στη χώρα μας. Επιθετικοί κατά παντός του ελληνικού στοιχείου και τάχα αμυντικοί (!), όταν μας προετοιμάζουν με κάθε τρόπο για κάθε υποχώρηση που διευκολύνει και τους ξένους πάτρωνες τους.

Ενδεικτικά παραδείγματα :

banner
  • Να μην ενοχλούμε τους απρόσκλητους «επισκέπτες» με θρησκευτικά και εθνικά μας σύμβολα (!).
  • Να «κοιμόμαστε» όταν μας βιάζουν και μας ληστεύουν (εκείνοι όμως μας ξυπνούν για να τους τα παραδώσουμε, και μάλιστα όχι…ευγενικά).
  • Και, το τελευταίο, να μην ενοχλούμε τους «νευρικούς» γείτονές μας, όπου αυτοί διακηρύσσουν ότι είναι δικά τους (!), ειδικά με Ελληνικές Σημαίες.

Ας μην ξεχνάμε ποιοι είναι, ένας-ένας τους και όλοι μαζί, αυτοί που τώρα μας κυβερνούν και ακόμη ποιοι είναι (ευτυχώς, ίσως, όχι όλοι) αυτοί που ετοιμάζονται να τους διαδεχθούν…

Τελικά κυματίζουν οι Ελληνικές Σημαίες τώρα στις νησίδες μας ή τις «πήρε ο άνεμος» κι αυτές ;

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue