Home ΚοινωνίαΗ Ικαρία Τώρα Α.Ο. Μεσαριάς – Νέες Ατρομήτου 0 – 5

Α.Ο. Μεσαριάς – Νέες Ατρομήτου 0 – 5

by ikariaki.gr
87 views

 

Το Σάββατο το απομεσήμερο (15.00 μ. μ. ) έγινε ο αγώνας του γυναικείου ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ της ομάδας του Α.Ο Μεσαριάς και της πρωτοπόρου ομάδας Νέες Ατρομήτου.

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής, αλλά ήταν σίγουρο ότι θα παρακολουθούσαμε ένα όμορφο παιχνίδι, όπως και έγινε και αποζημίωσε τους θεατές που ήλθαν στο γήπεδο.

Με το διαιτητικό τρίο (Γιώργος Σφέτσιας – διαιτητής, Παναγιώτης Μερτζεμέκης – α΄ βοηθός, Γιώργος Τσαρνάς – β΄ βοηθός) μπήκαν οι αμάδες στο γήπεδο καταχειροκροτούμενες από τους θεατές.

Με … «το καλημέρα» η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ στο 2΄με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε επιτυχώς η Ιωάννου. Το 2 – 0 ήλθε στο 25΄με σουτ της Κατσιπάνου, ενώ η ίδια παίκτρια στο 30΄ έκανε το 3 – 0 . Η ομάδα του Α.Ο. Μεσαριάς προσπαθούσε με διάφορες αντεπιθέσεις προς την αντίπαλη περιοχή με την καλύτερη παίκτρια της Τρακάδα, στην οποία ο διαιτητής χρέωσε με κίτρινη κάρτα στο 32΄ για δήθεν .. «θεατρικό πέσιμο» μέσα στην περιοχή για να κερδίσει πέναλτι, απόφαση που ήταν ίσως αρκετά αυστηρή, γιατί η συγκεκριμένη παίκτρια δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες, το αντίθετο μάλιστα θα λέγαμε διαθέτει τσαγανό και η πτώση της μπορεί να μην ήταν πέναλτι, αλλά ούτε και για προσποίηση φαινόταν.

banner

Με αυτό το σκορ τα κορίτσια αποσύρθηκαν στο ημίχρονο και στην επανάληψη οι δυο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο, αφού στο  62’  η ομάδα του Περιστερίου έχασε ευκαιρία με την Σαμίου και λίγα λεπτά αργότερα στο 69΄ η ομάδα της Μεσαριάς έχασε ευκαιρία …με ποια άλλη …την Τρακάδα.

Οι Νέες του Ατρομήτου στα επόμενα λεπτά σημείωσαν άλλα δυο γκολ που έφεραν και το τελικό αποτέλεσμα 5 – 0 σε βάρος του Α.Ο.Μ. Το πρώτο έγινε στο 79΄ από την Μπέκιου και δυο λεπτά αργότερα (81΄) η ίδια παίκτρια σημείωσε το τελευταίο γκολ του αγώνα.

Για το επίπεδο των ομάδων τι να πούμε, η ομάδα του Περιστερίου δικαιολογημένα είναι πρωτοπόρος, αλλά και η νεοφώτιστη ομάδα της Ικαρίας έπαιξε αρκούντως ικανοποιητικά, αφού η φετινή χρονιά είναι χρονιά που συγκεντρώνει εμπειρίες για την συνέχεια των υπολοίπων χρόνων στο γυναικείο πρωτάθλημα με ένα…. «αστεράκι» που ακούει στο όνομα Τρακάδα. Θυμηθείτε αυτό το όνομα τα επόμενα χρόνια, θα δώσει πολλά στο γυναικείο ποδόσφαιρο του νησιού μας και όχι μόνο.

Α.Ο. Μεσαριάς : Φουντούλη, Τσαντέ, Μαμματά,  Ράπτη, Παριανού, Μαυρογιώργη, Γεμίνι, Τρακάδα, Καραπέτη, Τσαγκά, Σταυρινάδη, Φρατζέσκου, Μουλά Μ., Μουλά Ε., Τσακωνίτη

 

Νέες Ατρομήτου : Κυριακίδου, Σεφεριάδη, Γκουγκούση, Κουκουλοπούλου, Σκάγκου, Παναγιωτακοπούλου, Σαμίου, Ιωάννου, Παπακώστα, Λαδερού, Κατσιπάνου, Μπέκιου, Κανελλοπούλου, Ρόζα, Φουντουλάκη

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

Σωτήρης Πολίτης

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue