Home ΚοινωνίαΗ Ικαρία Τώρα Α.Ο. Μεσαριάς – Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών 9 – 0 για το πρωτάθλημα υποδομής (παιδικό) Όμιλος Ικαρίας

Α.Ο. Μεσαριάς – Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών 9 – 0 για το πρωτάθλημα υποδομής (παιδικό) Όμιλος Ικαρίας

by ikariaki.gr
21 views

Έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Ευδήλου ο αγώνας των ακαδημιών του Α.Ο. Μεσαριάς και του Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ραχών για το τοπικό πρωτάθλημα (Όμιλος Ικαρίας) Υποδομής.

Οι ομάδες τόσο της Μεσαριάς όσο και των Ραχών που μπήκαν στο γήπεδο είναι γνωστό ότι έχουν μια διαφορά στη δυναμικότητα τους, αλλά όμως μπήκαν στο γήπεδο με στόχο να αποδείξουν την αξία τους στο χόρτο.

Κι εδώ ήταν η έκπληξη (τουλάχιστον στο α΄ ημίχρονο) που η «θεωρούμενη» ισχυρή ομάδα της Μεσαριάς κυριολεκτικά περπατούσε μέσα στο γήπεδο, αντιμετωπίζοντας τους μαχητικούς πιτσιρικάδες των  Ραχών που τα «έδιναν όλα» και τους έφεραν πολλές φορές σε δύσκολη θέση, στις διεκδικήσεις της μπάλας, όσο και στο τρέξιμο και στους συνδυασμούς που όμως δεν κατέληγαν σε αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του Διαγόρα υστερεί στο επιθετικό κομμάτι που θα έκανε την τελική βολή στο απέναντι τέρμα.

Κάτι που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο η ομάδα της Μεσαριάς που στο 11΄άνοιξε το σκορ με τον Α. Φούσκα. Υπήρξαν και άλλες φάσεις που έφυγαν ανεκμετάλλευτες τόσο από την ομάδα της  Μεσαριάς, όσο και από την ομάδα των Ραχών. Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο β΄ ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Είδαμε τον… γνωστό Α.Ο.Μ. με πάσες, συνδυασμούς, πετυχημένα κοντρόλ και βέβαια πετυχημένες τελικές ενέργειες που υποχρέωσαν τον Α.Γ. Σ. Διαγόρα να υποχωρήσει σε ένα αμυντικό ρόλο και βέβαια να δέχεται …βροχή από γκολ.

Ο λογαριασμός για το τελικό σκορ άνοιξε στο 53΄ με τον Α. Φούσκα, στο 60΄με τον Μ. Καρναβά, στο 62΄ με τον Α. Ρουστά, στο 64΄ πάλι με τον  Α. Ρουστά, στο 67΄με τον Σ. Γενούζο, στο 74΄με τον Ν. Κούβαρη, στο 77΄με τον Γ. Καρναβά και στο 79΄με τον Α. Ρουστά.

banner

Σαν συμπέρασμα που έχουμε μετά από το τέλος του αγώνα είναι η αδιαμφισβήτητη αξία της ομάδας του Α.Ο. Μεσαριάς που μετά το τελευταίο αποτέλεσμα είναι πλέον ο «πρωταθλητής» του Ομίλου της Ικαρίας στο πρωτάθλημα υποδομής και θα αντιμετωπίσει την «πρωταθλήτρια» ομάδα του Ομίλου της Σάμου.

Δεν παύει να μας εκπλήσσει η παιδική ομάδα του Α.Γ.Σ. Διαγόρα που διαθέτει πολύ καλές μονάδες σε όλες τις θέσεις που αν συνεχίσουν να παίζουν όλοι μαζί και την επόμενη σεζόν, θα δημιουργήσουν ένα αντίστοιχο σύνολο με τον Α.Ο. Μεσαριάς, που αυτό είναι και το «ισχυρό χαρτί» του, έχει τους περισσότερους παίκτες συνεχώς τα τελευταία 3-4 χρόνια και έχουν δέσει αυτή την ομάδα.

Οι συνθέσεις :

Α.Ο. Μεσαριάς : (προπονητής Χ.Τσαντές) Καρναβάς Σ., Ράμμος Κ., Χάντες Κ., Γενούζος Σ., Πηλαράς Ε., Ρουστάς Α., Καρναβάς Μ., Κόχυλας Ν., Κούβαρης Ν., Καρναβάς Γ., Φούσκας Α., Φουντούλης Η., Τσαπαλιάρης Γ., Μαντούβαλος Ν., Καρναβάς Δ.

 

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών : (προπονητής Β. Λαθουράς) Τσαντίρης Μ., Κούβδος Ι., Καρούτσος Ν., Κόχυλας Ν., Βατούγιος Ν., Παπαγεωργίου Α., Καρούτσος Σ., Λαμπράκης Γ., Σπανός Σ., Πλακίδας Ε., Τσεπέρκας Χ., Καρούτσος Χ., Σπανός Μ., Ζαούτης Β.,

 

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

Σωτήρης Πολίτης

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue