Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Α. Γ. Σ. Διαγόρας Ραχών – Νέος Αστέρας Ρεθύμνου 1 – 4

Α. Γ. Σ. Διαγόρας Ραχών – Νέος Αστέρας Ρεθύμνου 1 – 4

by ikariaki.gr
28 views

 

Σάββατο μεσημέρι, χειμωνιάτικος καιρός (ψιλόβροχο, παγωνιά και αέρας), ο πρόλογος για το ματς των γυναικών του Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ραχών με την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου, στο γήπεδο του Ευδήλου.

Οι δυο προπονητές Σ. Καρίμαλης και Π. Αντωνιάδης τα λένε πριν από την έναρξη του ματς)

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο υπό το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Γιώργου Αλατσάκη (διαιτητής), Ιωάννη Μπουμπογιατζόγλου (Α΄ βοηθός   ), Αθανάσιου Φαγκριδά (Β΄ βοηθός) όλοι προερχόμενοι από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Ο αγώνας ξεκίνησε με αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες με χαμένες ευκαιρίες τόσο από τον Νέο Αστέρα Ρεθύμνου (7΄ Κελαϊδή), όσο και από τον Α.Γ.Σ. Διαγόρα (8΄ Κουτσού). Άλλη μια χαμένη ευκαιρία είχε στο 10΄ η Καραντωνάκη.

Όμως γρήγορα οι φάσεις έγιναν πολύ δυνατές με αποτέλεσμα σε διεκδίκηση της μπάλας στο 16’ να τραυματιστεί η Καλιμούκου και λίγα λεπτά αργότερα (19΄) να αντικατασταθεί από την Tudose.

Η πίεση και ο έλεγχος του αγώνα από την ομάδα του Ρεθύμνου έφερε γρήγορα το θετικό αποτέλεσμα με την επίτευξη του πρώτου γκολ (24΄) από την Κελαϊδή. Το σκληρό παιχνίδι συνεχίστηκε και στο 26΄η ομάδα του Ρεθύμνου δέχτηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα (Νάνου) για σκληρό μαρκάρισμα.

banner

Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν με την  Κουτσού του Διαγόρα στο 36΄και την Δαφέρμου του Ρεθύμνου στο 43’ . Στο επόμενο λεπτό (44’) ήλθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου με την Τούνα και με αυτό το σκορ αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μια ευκαιρία του Διαγόρα στο 49’ με την Καρίμαλη, αλλά και μια ευκαιρία για το Ρέθυμνο στο 55΄με την Δαφέρμου.

Στο 59΄ήλθε το 3 – 0 για την ομάδα του Ρεθύμνου με την  Τούνα. Λίγα λεπτά αργότερα (64΄) η ομάδα του Ρεθύμνου υποχρεώθηκε να συνεχίσει το παιχνίδι με 10 παίκτριες, μετά την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στη Νάνου. Η πίεση από την ομάδα του Ρεθύμνου συνεχίστηκε και στο 72΄ η Τούνα πέτυχε το χατ – τρικ με κεφαλιά διαμορφώνοντας το 4 – 0 για την ομάδα του Ρεθύμνου.

Στο 74΄η ομάδα του Διαγόρα μείωσε το σκορ σε 1 – 4 με σουτ της Κατέχη.  Σε νέα αντεπίθεση του Διαγόρα (76΄) η Κατέχη έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Διαγόρα. Στο 82΄η Κοτσαμπά δέχτηκε κίτρινη κάρτα και οι ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με το τελικό σκορ Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών – Νέος Αστέρας Ρεθύμνου 1 – 4.

Το ματς ήταν δυνατό αλλά κάθε άλλο από «περίπατος» μπορεί να θεωρηθεί ο αγώνας για την ομάδα του Ρεθύμνου. Είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά απέναντι του βρήκε μια δυνατή νεανική ομάδα που μπορεί να υστερούσε στην τελική προσπάθεια, αλλά την πίεσε σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου. Αυτό έφερε πολύ εκνευρισμό στις παίκτριες που έπαιζαν αρκετά σκληρά σε όλες τις φάσεις με αποτέλεσμα να έχουμε αλλεπάλληλους τραυματισμούς των παικτριών του Διαγόρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Tudose που αντικατέστησε την Καλιμούκου που τραυματίστηκε στο 19΄αναγκάσθηκε και η ίδια να αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού με την Καρούτσου Ε.- Α. στο 44΄.

Πολύ καλή η διαιτησία  των κ.κ. Γ. Αλατσάκη, Ι. Μπουμπογιατζόγλου, Α. Φαγκριδά.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Α.Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζοντας το πολύ καλό πρόγραμμα φιλοξενίας που τον διακρίνει κάλεσε σε τραπέζι και τις δυο ομάδες μαζί με το διαιτητικό τρίο, σε ταβέρνα στελέχους της διοίκησης της ομάδας της Ικαρίας στις Ράχες. Γιατί ο αθλητισμός συμφιλιώνει και δεν χωρίζει, αυτό είναι το πνεύμα που επικρατεί στην ομάδα της Ικαρίας και το εφαρμόζει κατά γράμμα, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες του νησιού μας.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών : (Σ. Καρίμαλης προπονητής), (1) Ρούβελα Ε., (2) Καστανιά Μ. (Αλλαγή [60΄] (14) Ξενάκη Σ.), (3) Κατέχη Ε., (4) Συργιάννη Α.- Ε., (5) Μαλλέ Μ., (6) Χαϊντούλη Ε. (7) Κουτσού Α.- Χ., (8) Κοτσαμπά Χ. (9) Καρίμαλη Α., (10) Παπαϊωάννου Δ., (11), Καλιμούκου Σ. ( Αλλαγή [19΄] (12) Tudose Α.-Μ., αλλαγή [44’] (18) Καρούτσου Ε. – Α., αλλαγή [75΄] (17) Ζαννή Χ.)

Αναπληρωματικές : (13) Στενού Ε., (15) Τσαντίρη Α., (16), Καρούτσου Κ.

Νέος Αστέρας Ρεθύμνου : ( Π. Αντωνιάδης προπονητής), (1) Ζάχου Χ., (2) Νάνου Μ., (3) Παπαδάκη Δ. (Αλλαγή [83΄] (12) Πολυκανδριώτη Α.), (4) Σιώη Ε., (7) Κελαϊδή Μ., (8) Δρακάκη Ε., (9) Τούνα Ε. (Αλλαγή [88΄](14) Υψηλάντη Ε.), (10) Δαφέρμου Ε., (12) Νικηφόρου Μ. (Αλλαγή [88΄] (18) Σταυρουλάκη Ν), (16) Μαραγκουδάκη Σ., (17) Καραντωνάκη Μ. (Αλλαγή [72΄] (6) Τσουτσουδάκη Ε.)

Υ.Γ. Ικαριακής Ραδιοφωνίας : Ζητούμε συγγνώμη αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος αρκετές φωτογραφίες από την συνάντηση δεν ήταν σε καλή ποιότητα και γι αυτό δεν τις δημοσιεύσαμε.

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

Σωτήρης Πολίτης

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue