Home Αθλητισμός Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών : Ευχαριστήριο για τις Πρωταθλήτριες Ν. Σάμου Μπάσκετ & Συγχαρητήρια για το Γυναικείο Τμ. ποδοσφαίρου

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών : Ευχαριστήριο για τις Πρωταθλήτριες Ν. Σάμου Μπάσκετ & Συγχαρητήρια για το Γυναικείο Τμ. ποδοσφαίρου

by ikariaki.gr
14 views

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΡΑΧΕΣ ΙΚΑΡΙΑΣ                                                                   

 Ικαρία  Μάρτης 2018

                                      ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η οικογένεια του Διαγόρα, (διοίκηση, γονείς και αθλητές), αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήριά της, στις αθλήτριες του τμήματος μπάσκετ κορασίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2017-2018 στον νομό Σάμου.

 Είναι το αποτέλεσμα κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς, που δίκαια ανταμείφθηκε με την διάκριση και την πρωτιά (στους τελικούς) του final four.  Η χαρά μας δεν μετριάστηκε καθόλου, που για ένα ακόμη χρόνο τα παιδιά μας αγωνίστηκαν μακριά από τα σπίτια τους και τους δικούς τους ανθρώπους. Η ταλαιπωρία , τα έξοδα,   με τις πολύωρες και πολυήμερες μετακινήσεις Ράχες – Άγιος Κήρυκος – Ράχες, και η έλλειψη υποδομών στις Ράχες,  δεν μείωσε την αγάπη μας για το άθλημα και την προσπάθεια για διάκριση. 

 Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για επιτυχίες και διακρίσεις.

  Συγχαρητήρια αξίζουν και στις άλλες τρείς ομάδες που πήραν μέρος στους τελικούς στο κλειστό Αγίου Κήρυκου, τον ΚΟΥΡΟ Σάμου, τον ΑΘΛΕΩΝ Σάμου και τον Ηρακλή Ικαρίας, σε όλες τις αθλήτριες,  τις διοικήσεις και τους γονείς που ακολούθησαν τα παιδιά τους στο νησί μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των τελικών, αλλά και όλη τη χρονιά, την γραμματεία, τους υπεύθυνους του γηπέδου, το ΕΚΑΒ Ικαρίας που ήταν παρόν σε όλους τους αγώνες, τον δικό μας γιατρό  του Διαγόρα Θοδωρή Ξ. Κόχιλα, και τον γιατρό Νίκο Τσαντέ που ήρθε εθελοντικά στην διοργάνωση των τελικών.

banner

 Την ημέρα των τελικών εντύπωση προκάλεσε η απουσία …. “των διοργανωτών”…. δηλαδή της Τοπικής Επιτροπής Μπάσκετ νομού Σάμου, αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης……

 

 

 

    Α.Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ                                                       

          ΡΑΧΕΣ ΙΚΑΡΙΑΣ       

                               

Ικαρία  13-3-2018

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου

Το Δ.Σ. οι γονείς  και οι φίλοι του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας συγχαίρουν δημόσια τον γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου, για την επιτυχημένη χρονιά 2017-2018 με την παραμονή του στην Β΄ Εθνική Κατηγορία πρωταθλήματος γυναικών Ελλάδας.

 Συγχαρητήρια αξίζουν και στις υπόλοιπες ομάδες του 4ου ομίλου,  στον πρωταθλητή Εργοτέλη που του χρόνου θα αγωνίζεται στα σαλόνια την πρώτης κατηγορίας, στην Αθηναϊκή, στα Βριλήσσια, στον Α.Σ.Τ.Ι.Ρόδου και στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας που του χρόνου δεν θα βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με μας.

 Ευχόμαστε η επόμενη χρονιά να βρεί τον σύλλογό μας πιο δυνατό αγωνιστικά για διακρίσεις,  στο δικό του γήπεδο, κοντά στους γονείς των αθλητριών  και τους φιλάθλους της Ικαρίας.

                                                

                                                             ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ράχες Ικαρίας

                                                

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue