Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Α.Γ.Σ. Διαγόρας – Α.Ο Μεσαριάς 0 – 6 για το Πρωτάθλημα Υποδομής (Όμιλος Ικαρίας)

Α.Γ.Σ. Διαγόρας – Α.Ο Μεσαριάς 0 – 6 για το Πρωτάθλημα Υποδομής (Όμιλος Ικαρίας)

by ikariaki.gr
37 views

 

 

 

Α.Γ.Σ. Διαγόρας – Α.Ο. Μεσαριάς  0 – 6  για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομής (πρώην παιδικό)  – Όμιλος Ικαρίας

 

Χθες το απόγευμα στο γήπεδο Ευδήλου και για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομής (Όμιλος Ικαρίας) συναντήθηκαν οι «μικροί» των ομάδων του Α.Γ.Σ. Διαγόρα και του Α.Ο. Μεσαριάς.

Δεν είχα ξαναπαρακολουθήσει αγώνα των «Ακαδημιών» των Ικαριακών ομάδων και ήθελα να παρακολουθήσω από κοντά ένα τέτοιο αγώνα. Ομολογώ ότι μετά το τέλος του αγώνα αισθάνθηκα πολύ γεμάτος και ικανοποιημένος από αυτή την εμπειρία και θα εξηγήσω παρακάτω το γιατί.

Μπροστά λοιπόν στον διαιτητή κ. Τσαρνά παρουσιάστηκαν οι 22 λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, με «αέρα» μεγάλων ποδοσφαιριστών που ήθελαν ο καθένας για την ομάδα του τη νίκη και τη δόξα.

banner

Μετά το σφύριγμα της έναρξης οι ποδοσφαιριστές άρχισαν αναγνωριστικά πάσες αλλά από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Α.Ο. Μεσαριάς «έδειξε χαρακτήρα» με οργανωμένες μεταβιβάσεις που περιόρισαν τον Διαγόρα κάτω από τη γραμμή της σέντρας, υποχρεώνοντας τον σε αμυντικό παιχνίδι και με μια σειρά χαμένων ευκαιριών για γκολ από ευνοϊκή θέση. Η πρώτη στο 10’ με τον Α. Φούσκα, στο 13’ με τον Μ. Καρναβά και στο 14’ με τον Γ. Καρναβά. Η επιθετική δραστηριότητα του Α.Ο. Μεσαριάς συνεχίστηκε και έφερε αποτέλεσμα στο 18’ με γκολ από τον Μ. Καρναβά.

Η ομάδα του Διαγόρα προσπαθούσε με προσπάθειες των λιλιπούτειων Ν. Καρούτσου και Ε. Πλακίδα, που μας εξέπληξαν με την τεχνική τους κατάρτιση και τους ελιγμούς που έκαναν ανάμεσα στους παίκτες της Μεσαριάς. Δεν υπήρχε όμως συνέχεια αφού οι συμπαίκτες τους δεν εκμεταλλεύτηκαν τις πάσες που έπαιρναν από τους δυο παραπάνω παίκτες. Αντίθετα η ομάδα της μεσαριάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 32’ με γκολ του Γ. Καρναβά. Με μια αντίδραση και χαμένη ευκαιρία από πλευράς Διαγόρα με τον Σ. Σπανό οι ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας μπήκε δυνατά και είχε μια χαμένη ευκαιρία  στο 51’ από τον Σ. Σπανό.  Η Μεσαριά όμως αντέδρασε και ξανάκλεισε την ομάδα του Διαγόρα στα καρέ της έχοντας μια χαμένη ευκαιρία με τον Ν. Κούβαρη στο 54’ κι ένα δοκάρι στο 58’ με τον Μ. Καρναβά. Στο 61’ ο ιδιαίτερα διακριθείς τερματοφύλακας του Διαγόρα Μ. Τσαντίρης απέκρουσε κι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και έξω σε σουτ του Ν. Κούβαρη.

Όμως ο χορός των γκολ για την ομάδα της Μεσαριάς συνεχίστηκε στη συνέχεια του αγώνα αφού η ομάδα του Διαγόρα κλείστηκε πίσω και αμυνόταν χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Στο 62’ με τον Α. Ρουστά, στο 76’ με τον Ν. Κούβαρη, στο 77΄με τον ίδιο παίκτη και  στο 82’ με τον Α. Ρουστά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6 – 0, που με αυτό το αποτέλεσμα έληξε και ο αγώνας.

Είδαμε λοιπόν χθες δυο φιλόδοξες ομάδες, που όμως είχαν δυο εικόνες. Η μεν Μεσαριά, ήταν πιο καλοστημένη και εκμεταλλεύτηκε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες, με πολύ καλούς τους Μ. Καρναβά, Ν, Κόχυλα και Ν. Κούβαρη. Η δε ομάδα του Διαγόρα που εμφανίσθηκε ουσιαστικά  χωρίς συντονισμό στην οργάνωση του παιχνιδιού της αλλά με πολύ καλές μονάδες, που θα προσφέρουν πολλά στο μέλλον της ομάδας, τον τερματοφύλακα Μ. Τσαντίρη και τους Ν. Καρούτσο και Ε. Πλακίδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις διοικήσεις αυτών των ομάδων και στους γονείς που συντηρούν αυτές τις ακαδημίες, που πολύ σύντομα θα ανταμειφθούν για τους αγώνες και τα έξοδα να συντηρηθούν αυτά τα φυτώρια νέων ποδοσφαιριστών.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών : (Προπονητής : Β.Λαθουράς), (1) Μ. Τσαντίρης, (2) Ισ. Κούβδος, (3)  Γ.Τσαντίρης, (4) Ν. Βατούγιος, (5) Ν. Κόχυλας, (6) Ι. Λαμπράκης (Αλλαγή στο 79’ με [13] Χ. Καρούτσο), (7) Ι. Στενός (Αλλαγή στο 68’ με [14] Σ. Καρούτσο), (8) Α. Παπαγεωργίου, (9) Σ. Σπανός (Αλλαγή στο [65’] με [12] Χ. Τσεπέρκα), (10) Ε. Πλακίδας (Αλλαγή στο 75’ με Μ. Σπανό), (11) Ν.Καρούτσος.

 

Α.Ο. Μεσαριάς : (Προπονητής  : Χ. Τσαντές), (1) Σ. Καρναβάς, (2) Γ. Τσαπαλιάρης (Αλλαγή στο  54’ με [12] Η. Φουντούλη), (3) Κ. Χαντές, (4) Β. Γεράκης, (5) Μ. Γεράκης, (6) Α. Ρουστάς, (7) Μ. Καρναβάς (Αλλαγή στο 62’ με [13] Ν. Μαντούβαλο), (8) Ν. Κόχυλας, (9) Ν. Κούβαρης, (10) Γ. Καρναβάς, (11) Α. Φούσκας

Αναπληρωματικός : Γ. Μαυροδόντης

 

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία 

Σωτήρης Πολίτης

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue