Home ΚοινωνίαΗ Ικαρία Τώρα Α.Γ.Σ. Διαγόρας – Α.Ε. Καρλοβάσου 0 – 2

Α.Γ.Σ. Διαγόρας – Α.Ε. Καρλοβάσου 0 – 2

by ikariaki.gr
26 views

 

Σάββατο μεσημέρι (12.00 μ. μ.)  και συναντήθηκαν στο γήπεδο Ευδήλου η ομάδα του Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ραχών με την Α.Ε. Καρλοβάσου, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας ανδρών της Ε.Π.Σ. Σάμου

Σ΄ ένα καθαρά ανοιξιάτικο και ηλιόλουστο μεσημέρι στο γήπεδο του Ευδήλου οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο μαζί με το διαιτητικό τρίο ( Γιώργος Τσαρνάς – διαιτητής, Γιώργος Σφέτσιας – Α΄ βοηθός, Παναγιώτης Μερτζεμέκης – β΄ βοηθός).

Ο αγώνας ξεκίνησε με αναγνωριστικό παιχνίδι, αλλά σύντομα η ομάδα του Διαγόρα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 7΄ο Τσεπέρκας είχε χαμένη ευκαιρία και στο 11΄ ο Xhelilas είχε δοκάρι.

Οι φάσεις σε όλο το μήκος του γηπέδου ήταν δυνατές και σε μια τέτοια φάση στο 32΄ μπροστά στο τέρμα του Διαγόρα ο Βακιάρος του Καρλοβάσου τραυματίστηκε σοβαρά, το παιχνίδι διακόπηκε περίπου για 5 λεπτά, ο παίκτης βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου και αντικαταστάθηκε από τον Κιουλουκιώτη. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο  Ικαρίας, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε θλάση, γιατί στην αρχή η πρώτη εξέταση πιθανολογούσε σοβαρότερο πρόβλημα, ανησυχώντας τους συμπαίχτες του αλλά και τους αντιπάλους.

banner

Ο αγώνας συνεχίστηκε αλλά υπήρχε όμως ένας εκνευρισμός στην ομάδα του Καρλοβάσου που της στοίχισε μια κίτρινη κάρτα στον Κουκουβλή στο 44΄ και στο επόμενο λεπτό ο Μουρίκης είχε χαμένη ευκαιρία και χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον διαιτητή. Στο 46΄ο ίδιος παίχτης είχε άλλη μια χαμένη ευκαιρία. Στο 48΄ του πρώτου ημιχρόνου ο Μπρέγκνα χρεώθηκε επίσης με κίτρινη κάρτα.

Με ισόπαλο αποτέλεσμα χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με δυνατές διεκδικήσεις και από  τις δυο ομάδες και στο 51΄ο Τσαμουδάκης χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα. Στο επόμενο λεπτό ο Μπρέγκνα είχε χαμένη ευκαιρία για το Καρλόβασι. Στο 55΄ τραυματίστηκε μέσα στην περιοχή, ευτυχώς ελαφρά, ο Κιουλουκιώτης του Καρλοβάσου. Οι μάχες σώμα με σώμα συνεχίστηκαν σε όλο το γήπεδο και στο 69΄ χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα ο Καρίμαλης του Διαγόρα.  Στο 74΄ο Διαγόρας είχε χαμένη ευκαιρία με τον Τσεπέρκα.

Σε δυο κοντινές φάσεις που εκμεταλλεύτηκαν κατάλληλα  οι παίκτες του Καρλοβάσου μπήκαν τα γκολ του αγώνα από τον ίδιο παίχτη, τον Μουρίκη, το πρώτο στο 76΄και το δεύτερο στο 79΄ με σουτ μέσα από την περιοχή σε στιγμή αδράνειας της άμυνας του Διαγόρα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Κουκή στο 90΄.

Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν πολύ καλό για την ομάδα του Διαγόρα, που όμως είχε πρόβλημα στην τελική εύστοχη κατάληξη των προσπαθειών του. Από την άλλη πλευρά το Καρλόβασι παρουσιάστηκε σαφώς κατώτερο από άλλες επιτυχημένες εμφανίσεις του στο νησί μας, αλλά εκμεταλλεύτηκε δυο φάσεις που του χάρισαν την νίκη και τους 3 βαθμούς.

Η διαιτησία των κ.κ. Τσαρνά, Σφέτσια, Μερτζεμέκη κρίνεται καλή.

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών: Παροίκος, Βατούγιος(83΄Μαλαχίας), Καρίμαλης Α, (65΄Καρίμαλης Ε.), Τσαπαλιάρης, Τσαμουδάκης, Κόχιλας(83΄Παπαγεωργίου), Βρούλος, Xhelilas( 83΄Κουκής), Στενός, Τσεπέρκας, Πλακίδας

Αναπληρωματικοί : Καρούτσος Π, Τσαντίρης

Α.Ε. Καρλοβάσου : Μουρίκης Ε., Μαρμαράς, Τσερβανάκου, Μανιτσούλης, Βακιάρος (36΄Κιουκουκιώτης), Ζορμπάς, Κουκουβλής, Μπαρμπαδήμος, Μουρίκης Γ. (83΄Ψαρρός), Μπρέγκνα, Μασσαράς

Αναπληρωματικός : Μαρμαράς Δ.

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

Σωτήρης Πολίτης

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue