Home ΚοινωνίαΑιγαίο Από τη Χίο, στη Σάμο ο Παναγιώτης Χριστόφας

Από τη Χίο, στη Σάμο ο Παναγιώτης Χριστόφας

by ikariaki.gr
18 views

Συναντήσεις με πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Τολμάμε για το Β. Αιγαίο» έχει ο Λέσβιος υποψήφιος περιφερειάρχης που περιοδεύει στα νησιά

Στη Χίο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον συνδυασμό «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο», Παναγιώτης Χριστόφας, έχοντας εκτενείς συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες αλλά και νέα πρόσωπα που θα επιχειρήσουν την εκλογή τους στην αυτοδιοίκηση, ποντάροντας στην αλλαγή που επιθυμεί να φέρει ο συνδυασμός του στα νησιά της περιφέρειας.

Ο Παναγιώτης Χριστόιφας βρέθηκε από το βράδυ της Τρίτης στη Χίο, πρώτο σταθμό της μικρής περιοδείας τους. Σήμερα επισκέπτεται τη Σάμο, ενώ θα ακολουθήσουν η Ικαρία και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες οι Φούρνοι.

Στη Χίο, νησί που όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα PolitisChios.gr στο ρεπορτάζ του Παντελή Φύκαρη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» θεωρεί ως κομβικής σημασίας που ενδεχομένως να κρίνει και το αποτέλεσμα των εκλογών, το περιβάλλον του Παναγιώτη Χριστόφα δηλώνει έτοιμο για τις πρώτες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του. Ανάμεσα στα ονόματα αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρίσκεται και μια «έκπληξη».

Ο λόγος για τον μηχανικό Στέλιο Μενδώνη (φωτό), ο οποίος όπως διέρρευσε από τη συγκέντρωση του συνδυασμού το βράδυ της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, αποτελεί ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά που θα στηρίξουν με την υποψηφιότητά τους τον Παναγιώτη Χριστόφα. 

Αναδημοσίευση από : https://www.emprosnet.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue