Home ΠεριβάλλονΔράσεις Απολογισμός Συλλόγου “Ένωση” και πρόσκληση σε εκλογές την Κυριακή 25/2/2018

Απολογισμός Συλλόγου “Ένωση” και πρόσκληση σε εκλογές την Κυριακή 25/2/2018

by ikariaki.gr
14 views

       ΣΥΛΛΟΓΟΣ “  ΕΝΩΣΗ”

(Κουνιάδου-Προεσπέρας-Κάτω Προεσπέρας-Νάνουρα)

                ΙΚΑΡΙΑΣ

    Κάνιγγος  23 – 10677 Αθήνα

    syllogosenosi@gmail.com

    

Αθήνα,  6/2/2018

 

 

Προς τα μέλη & τους φίλους του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΩΣΗ

banner

ΘΕΜΑ :  Ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2015 – Φεβρουαρίου 2018 και πρόσκληση σε Τακτική Γενική  Συνέλευση & Εκλογές στις 25/2/2018

 

             Αγαπητοί φίλοι & φίλες

             Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ευχηθούμε Καλή Χρονιά με υγεία, χαρά, πρόοδο και ευημερία σε όλες και όλους,  να σας ενημερώσουμε  για τα πεπραγμένα  του Συλλόγου  μας  και να σας καλέσουμε  στην  Τακτική Γενική  Συνέλευση  & τις Εκλογές  την Κυριακή 25/2/2018  και ώρα  11.00 το πρωί  στα γραφεία του Συλλόγου  οδός Κάνιγγος 23  1ος  όροφος  – Πλ.Κάνιγγος στην  Αθήνα  (Στέγη Πανικαριακής).

 

             ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

          

              Στον Κουνιάδο διαθέτουμε προοδευτικά χρήματα στην παιδική χαρά

             και το γηπεδάκι που κατασκευάζουμε στο χωριό.                                                                                     

               Στην  Προεσπέρα, στην Κάτω Προεσπέρα και στο Νάνουρα  θα διαθέσουμε χρήματα σε έργα που γίνονται στα χωριά.

              Επιθυμία μας είναι να συμβάλλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο  αλλά οι οικονομικές συνθήκες είναι όλο και πιο δύσκολες. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

  1. Διοργανώσαμε 2 ημερήσιες συνεστιάσεις, μία στο Ζεύκιν τον Μάρτιο του 2016 και μία στην Πάρνηθα τον Φεβρουάριο του 2017

 

  1. Πραγματοποιήσαμε επίσης, 3 εκδηλώσεις κοπής πίττας τον Ιανουάριο του 2016, του 2017 και του 2018 στην αίθουσα του Πνευματικού  Κέντρου του Δήμου Αθηναίων με πολλά κεράσματα, με ταυτόχρονες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους και προσφορά βιβλίων στα παιδιά.

 

  1. Τις Γιορτές του 2015,  2016 και 2017 είπαμε τα κάλαντα σε μέλη και φίλους του Συλλόγου σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, προσπαθούμε να διατηρούμε αυτό το όμορφο έθιμο του νησιού μας  στην μεγάλη πόλη.

 

  1. Την άνοιξη του 2016 διοργανώσαμε ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης.

 

  1. Το καλοκαίρι του 2016 κάναμε προβολή ταινίας στον Κουνιάδο με ταυτόχρονη εκδήλωση για τα παιδιά και συγκεντρώσαμε χρήματα για το Γηροκομείο της Ικαρίας, προσφέροντας λουκουμάδες. Το καλοκαίρι του 2017 διοργανώσαμε  συναυλία  με την Καίτη Κουλλιά, ιδιαίτερα επιτυχημένη, η οποία εξελίχθηκε σε μία πολύ όμορφη βραδιά και γλέντι  μέχρι τις πρωινές ώρες, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στην παιδική χαρά που φτιάχνουμε στον Κουνιάδο. Το ίδιο καλοκαίρι διοργανώσαμε 2 φορές βραδιά με λουκουμάδες και συγκεντρώσαμε και πάλι χρήματα για την παιδική χαρά.

          Όλες οι εκδηλώσεις μας πάντα πλαισιώνονται από μεγάλο αριθμό μελών και φίλων και σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας σε αυτές.

 

 

         ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

         Στην μνήμη συγχωριανών μας που έφυγαν από κοντά μας δόθηκαν χρήματα στον Σύλλογο Ελπίδα, στο Χαμόγελο του παιδιού, στον Άγ.Ι.Θεολόγο στον Κουνιάδο κ.α.

 

 

       Στον Κουνιάδο, όπως γνωρίζετε έχει ξεκινήσει η κατασκευή παιδικής χαράς και μικρού γηπέδου για ποδόσφαιρο. Οι εργασίες έχουν ήδη προχωρήσει σημαντικά και παρά τις μεγάλες δυσκολίες,  το καλοκαίρι θα παραδοθεί για χρήση στα παιδιά μας. Σταδιακά θα γίνουν και κάποιες επιπλέον εργασίες.

Το έργο γίνεται με την συνεργασία και την οικονομική συμβολή του χωριού. Εδώ θέλουμε να τονίσουμε και την προσφορά της οικογένειας Μαλαχία στην παιδική χαρά, στην μνήμη του αείμνηστου Κυριάκου Μαλαχία.

 

               Επίσης, κάναμε παρεμβάσεις  και στείλαμε επιστολές σε διάφορες Υπηρεσίες και Φορείς για θέματα της περιοχής μας αλλά και της Ικαρίας ευρύτερα,   όπως για την βελτίωση και ασφαλτόστρωση του  δρόμου Κουνιάδου-Προεσπέρας, για τον παραλιακό δρόμο ΚΑΛΑΜΟΣ-ΝΑΣ, τις επιχωματώσεις των χωματόδρομων της περιοχής μας,  την επέκταση του δημοτικού φωτισμού του Νάνουρα, τον δρόμο Καρκινάγρι-Μαγγανίτη κ.α. , καθώς και κοινά υπομνήματα με άλλα Καριώτικα σωματεία για θέματα γενικού ενδιαφέροντος του νησιού μας.

 

          

                 Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι, σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά στην                                                                                             

Συνέλευση & τις Εκλογές του Συλλόγου μας την Κυριακή 25/2/2018  στις 11.00 το πρωί. Η παρουσία όλων σας  θα ενδυναμώσει  το νέο Δ.Σ. να εργαστεί με μεγαλύτερη επιμονή και διάθεση για τα προβλήματα των χωριών μας.  

 

                  Η συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου και η στήριξή σας  είναι απαραίτητες για την συνέχεια του Συλλόγου μας.                                                       

 

                 Τέλος,  καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. να ενημερώσει έγκαιρα το απερχόμενο Δ.Σ.-

             

                                                 

                                           

                                                 Με  φιλικούς χαιρετισμούς

 

                                                      Για το Δ.Σ.

 

 

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

ΕΙΡΗΝΗ Ν. ΓΑΓΛΙΑ                                                  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue