Home ΚοινωνίαΕλλάδα Ακράτητος – Α. Ο. Μεσαριάς : 2-1

Ακράτητος – Α. Ο. Μεσαριάς : 2-1

by ikariaki.gr
62 views

 

 

 

Ο τρίτος αγώνας του ΑΟΜ στο λεκανοπέδιο Αττικής, ήταν και ο καλύτερός του, αφού προβλημάτισε τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων, ομάδα με πολυετή παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γυναικών.
Στα πρώτα 20′ ο ΑΟΜ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ένα κακό εξάλεπτο διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου. Στο 30′ η Τσομπανοπούλου  έκανε με σουτ το 1-0 και στο 36′ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή και πάλι η Τσομπανοπούλου  έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της Φουντούλη.

Στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ακράτητος είχε την πρωτοβουλία,αλλά στο 87′ με πέναλτι η Μαμματά έκανε το 2-1.

banner

Στα λίγα λεπτά που έμεναν, συν τις καθυστερήσεις, ο αγώνας πήρε μία άγρια ομορφιά, με τον Α.Ο. Μεσαριάς να προσπαθεί να γυρίσει στην Ικαρία με το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ τον Ακράτητο να μην υποχρεωθεί σε παραχώρηση βαθμών.

Ο αγώνας έγινε, λόγω έργων στο γήπεδο του Ακράτητου, στο γήπεδο Νεοκτίστων Ασπροπύργου, με απολύτως ακατάλληλο φωτισμό για διεξαγωγή απογευματινού – βραδινού αγώνα.

 

 

Πιο νωρίς 

Νωρίτερα στο γήπεδο Νεοκτίστων γινόταν το ποντιακό ντέρμπυ του Ασπρόπυργου για την Α’ ΕΠΣΔΑ, όπου ο Πυρρίχιος έχασε από τον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου με 0-1 (έχουν την ίδια έδρα) σε ένα ματς με μεγάλη ένταση και διαμαρτυρίες για τη διαιτησία. Εκεί βρεθήκαμε αφού φύγαμε από το δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας, όπου οι γηπεδούχοι ήρθαν ισόπαλοι με το Ρουφ, με τα γκολ να προκύπτουν από δύο πέναλτι, με το άνοιγμα του σκορ από την πλευρά των φιλοξενουμένων.

 

 

Αναδημοσίευση από : http://nasosbratsos.blogspot.com

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue