Home ΚοινωνίαΑιγαίο Αιτήσεις συμμετοχής στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2018

Αιτήσεις συμμετοχής στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2018

by ikariaki.gr
12 views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

—–

Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου 

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

 

 

 

 

Σύρος, 21 Σεπτεμβρίου 2017

 

 

Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2018
Αποδράστε από την καθημερινότητα, απολαύστε Κυκλαδίτικες Απόκριες στην αρχοντική Σύρο, ζήστε ένα μοναδικό ξεφάντωμα με αιγαιοπελαγίτικο αέρα.

 

Το Συριανό Καρναβάλι “ Γεώργιος Σουρής” αποτελεί μια μοναδική εμπειρία με πολλές επιλογές για τον επισκέπτη. Οι εκδηλώσεις του εξαπλώνονται στα όμορφα χωριά της Σύρου με την παρέλαση των Καρναβαλιστών, καθώς και στον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου, απ’ όπου ξεκίνησε και εδραιώθηκε το Συριανό Καρναβάλι, με την αναβίωση του παραδοσιακού καρναβαλικού εθίμου τα «Ζεϊμπέκια».

Το Συριανό Καρναβάλι ολοκληρώνεται με τη μεγάλη παρέλαση την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης και τα παραδοσιακά Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στις εξοχές της Σύρου.

 

Ένα αρχοντικό Καρναβάλι γεμάτο χορό και κεφάτους ανθρώπους.

 

banner

Μπορείτε να συμμετέχετε με τη ζωντάνια και τη θετική σας διάθεση, στις προγραμματισμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις, ξεφαντώνοντας στους δρόμους της Ερμούπολης, στα σοκάκια της Άνω Σύρου και στα υπέροχα χωριά του νησιού μας, δημιουργώντας μια καρναβαλική ομάδα, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στο link https://goo.gl/CRSU3H

 

Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” 2018 θα διαρκέσουν από τις 28/01/2018 έως 19/02/2018.

Πληροφορίες στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, τηλ. 2281361064-2281361065, email: [email protected]

 

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε ή να δημιουργήσετε μια ομάδα, ώστε να συμμετέχετε στο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού. Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού είναι ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες ηλικίες στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού. Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων, καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου.

Θα ζήσετε με τους συμπαίκτες σας απίθανες στιγμές γέλιου, αγωνίας και δράσης.

 

Πληροφορίες στη σελίδα στο facebook @krimenoloukoumi, email: [email protected]

 

Εάν επισκεφθείτε τη Σύρο τις ημέρες του Συριανού Καρναβαλιού εξασφαλίστε άμεσα τη διαμονή σας σε κάποιο ξενοδοχείο ή δωμάτιο.

 

Ανεβάστε τη διάθεσή σας και ζήστε το καρναβάλι στη Σύρο!

 

 

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue