Home ΣυγκοινωνίεςΑκτοπλοϊκό Έχετε κάρτα μιλίων της Hellenic Seaways; Μεταφέρετε τους πόντους στην κάρτα Seasmiles της Blue Star

Έχετε κάρτα μιλίων της Hellenic Seaways; Μεταφέρετε τους πόντους στην κάρτα Seasmiles της Blue Star

by ikariaki.gr
340 views

Σχετικά με την μεταφορά των μιλίων (πόντους) που έχετε συγκεντρώσει στις κάρτες Loyality της Hellenic Seaways, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2019 πρέπει να μεταφέρουν τα μίλια (πόντους) τους στην αντίστοιχη κάρτα της Blue Star (Seasmiles) σε αντίθετη περίπτωση τα μίλια χάνονται.

Η ανακοίνωση αφορά τους επιβάτες που χρησιμοποιούν το Νήσος Μύκονος που εκτελεί τα δρομολόγια από και προς τα λιμάνια της Ικαρίας, των Φούρνων και της Σάμου και διαθέτουν την αντίστοιχη κάρτα.

ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρίας όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της HSW.

Εισαγωγή στο Πρόγραμμα Eπιβράβευσης “Seasmiles”

 

Η Hellenic Seaways ανακοινώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρίας «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από τον Όμιλο Attica Group, το πρόγραμμα πιστών πελατών Βonus Miles  την 31η Οκτωβρίου 2018 αναστέλλει την λειτουργία του, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.

Ο Όμιλος Attica Group μέσω των εταιρειών του Blue Star Ferries, Superfast Ferries και Hellenic Seaways, σας παρέχει τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, προσφέροντάς σας δώρο 100 πόντους καλωσορίσματος. Η  κάρτα μέλους Seasmiles αναγνωρίζεται σε όλο το διευρυμένο δίκτυο δρομολογίων του Ομίλου, ανταμείβοντάς σας για την αγορά των εισιτηρίων σας και για τις καταναλώσεις ή αγορές σας στα πλοία του Ομίλου, σε οποιαδήποτε προορισμό επιλέξετε να ταξιδέψετε στις Γραμμές Εσωτερικού για Κυκλάδες, Σποράδες, Αργοσαρωνικό, Δωδεκάνησα, Β.Α. Αιγαίο, Κρήτη αλλά και στις γραμμές Ελλάδας-Ιταλίας.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του προγράμματος, ο Όμιλος Attica Group δημιουργεί και επενδύει σε επιτυχημένες συνεργασίες, με σκοπό να παρέχει αποκλειστικά στα μέλη Seasmiles περισσότερα προνόμιαπροσφορές και ειδικές εκπτώσεις, σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυοεπιλεγμένων Συνεργατών.

Η δημιουργία νέου λογαριασμού Seasmiles για τα μέλη του προγράμματος Bonus Miles,

θα είναι διαθέσιμη online από 01/11/2018 έως 31/01/2019 στο www.seasmiles.com.

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος Attica Group  παρέχει στα Bonus Miles μέλη που θα έχουν υπόλοιπο χρημάτων 100 ευρώ και άνω στο ηλεκτρονικό τους πορτοφόλι στις 31/10/2018, το πλεονέκτημα αναγνώρισης και μετατροπής του υπολοίπου τους σε πόντους, με αντιστοιχία 1€=1πόντος, ανεξαρτήτως βαθμίδας.

Η ένταξη των παραπάνω μελών Bonus Miles στο πρόγραμμα Seasmiles,

θα είναι διαθέσιμη online από 01/11/2018 έως 31/01/2019

στο www.seasmiles.com με τις εξής διευκρινίσεις:

  • Αν είστε ήδη μέλος στο Seasmiles και στο Bonus Miles, θα ισχύσει το άθροισμα των πόντων το οποίο θα προκύψει από τα 2 προγράμματα στον Seasmiles λογαριασμό σας και θα διατηρηθεί η υψηλότερη βαθμίδα κάρτας.
  • Aν είστε μέλος μόνο στο Bonus Miles, θα δημιουργηθεί νέος λογαριασμός Seasmiles στον οποίο θα ενταχτεί αυτόματα το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού. Η νέα κάρτα σας θα διατηρήσει την ίδια βαθμίδα με την παλιά Bonus Miles. Για την παρούσα περίπτωση δεν θα ισχύσει το δώρο 100 πόντων καλωσορίσματος.

Για την ολοκλήρωση των παραπάνω, θα πρέπει να εισέλθετε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος Seasmiles στο  www.seasmiles.com από 01/11/2018 έως 31/01/2019.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε κοντά μας ώστε να σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερα προνόμια και υπηρεσίες για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

hellenicseaways.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue