Home ΚοινωνίαΕλλάδα «Έφυγε» ο Βασίλης Μπεσκένης από ανακοπή καρδιάς – Μηνύματα του Προέδρου της Βουλής και των πολιτικών κομμάτων

«Έφυγε» ο Βασίλης Μπεσκένης από ανακοπή καρδιάς – Μηνύματα του Προέδρου της Βουλής και των πολιτικών κομμάτων

by ikariaki.gr
9 views

«Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, την Κυριακή το πρωί, ο δημοσιογράφος Βασίλη Μπεσκένη.

Τα τελευταία χρόνια ο 43χρονος δημοσιογράφος εργαζόταν ως πολιτικός αναλυτής στον ΣΚΑΙ.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην ΕΡΤ, στον Ελεύθερο Τύπο, και στα υπουργεία Πολιτισμού, Υγείας και Παιδείας.

Τραγική ειρωνεία; Χθες, ο Βασίλης Μπεσκένης βάπτισε τον μικρό του γιο.

Βούτσης: Υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την επαγγελματική δημοσιογραφική του πορεία

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής.

«Ένας νέος άνθρωπος, μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας, πολιτικός συντάκτης επί σειρά ετών, που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την επαγγελματική δημοσιογραφική του πορεία, ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε πρόωρα από τη ζωή σήμερα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια μου στους οικείους του», δήλωσε ο Νίκος Βούτσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Θερμά συλλυπητήρια

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Βασίλη Μπεσκένη εκφράζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

banner

«Η αιφνίδια απώλεια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Βασίλη Μπεσκένη γέμισε με θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του», αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Συλλυπητήρια από τη ΝΔ

Ανακοίνωση για την απώλειά του εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος τόσο πρόωρα και τόσο ξαφνικά είναι δύσκολο να βρεις λόγια. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι  σοκαρισμένοι από το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη.

Ο Βασίλης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπεια του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

ΔΗΜΑΡ: Εφυγε πρόωρα

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ. «Η αιφνίδια  απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ενός νέου ανθρώπου που είχε όλη την ζωή μπροστά του, προκαλεί απέραντη θλίψη.Η είδηση αυτή μας συγκλόνισε. Τι να πει κανείς σε αυτήν την περίπτωση, πώς να περιγράψει τα συναισθήματα που προκαλεί αυτή η τραγική απώλεια τόσο ξαφνικά; Ο Βασίλης, έμπειρος πολιτικός συντάκτης διακρίθηκε για την μαχητικότητα και το τεκμηριωμένο ρεπορτάζ του. Έφυγε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», σημειώνει.

Λεβέντης: Θερμά συλλυπητήρια

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης.

“Το ήθος του, η εργατικότητα και η ευγένεια του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας”, δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Ποτάμι: Συλλυπητήρια και δύναμη στους δικούς του

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του, για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, εξέφρασε το Γραφείο Τύπου του Ποταμιού.

“Ο ξαφνικός θάνατος του Βασίλη Μπεσκένη προκαλεί πραγματικό σοκ. Όσοι τον γνωρίσαμε εκτιμήσαμε, την εργατικότητά του, τον επαγγελματισμό του και την κριτική του σκέψη. Συλλυπητήρια και  δύναμη στους δικούς του για να αντέξουν τη μεγάλη απώλεια”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

ΚΚΕ: Θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του

Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη εκφράζει με ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

«Για την πρόωρη απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του», αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Άδωνις:  «Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, που πέθανε σήμερα από ανακοπή καρδιάς.

«Ο Βασίλης Μπεσκένης ήταν ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ! Τώρα πρέπει να στηρίξουμε την οικογένειά του και κυρίως τον γιο του, που δεν πρόλαβε να χαρεί ο ένας τον άλλον. Καλό ταξίδι φίλε. Εις το επανιδείν», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Αναδημοσίευση από : http://www.topontiki.gr

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue