Home ΠεριβάλλονΔράσεις Ένα οδοιπορικό (φωτογραφικό) της απίστευτης ομορφιάς της Ικαρίας μέσα από τη δραστηριότητα ορειβατών του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής

Ένα οδοιπορικό (φωτογραφικό) της απίστευτης ομορφιάς της Ικαρίας μέσα από τη δραστηριότητα ορειβατών του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής

by ikariaki.gr
27 views

Ένας ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής) κι ένας καταπληκτικός φωτογράφος – ορειβάτης, ο Θανάσης Μπαρμπούτης ( Thanasis Barboutis) ήλθαν στην Ικαρία το διήμερο 3 έως 5 Μάη του 2017. Πέρασαν και από δύσκολα περάσματα και από πιο βατά περάσματα (οροσειρά Αθέρα, Παπουτσοκρύφτης, φαράγγι του Χάλαρη, φράγμα Μουντέ κλπ.) και μας προσέφεραν πολύ ωραίες φωτογραφίες από τη διαδρομή τους. Αυτό το υλικό “δανειστήκαμε” από τον Θανάση Μπαρμπούτη, για να δείξουμε σε όλους εσάς, γιατί εμείς το ξέρουμε, πόσο όμορφο είναι το νησί μας, όχι μόνο στις παραλίες του (τώρα το καλοκαίρι), αλλά και στα κακοτράχαλα βουνά του, ή στο βατό οροπέδιο του ή στο καταπράσινο φαράγγι του Χάλαρη, ή στη μαγευτική περιοχή του φράγματος Μουντέ με την πυκνή βλάστηση και τα πολλά νερά. Πολλές φωτογραφίες, υπέροχες στιγμές, καταπληκτικά τοπία από τον φυσικό πλούτο του νησιού μας, χαρισμένες σε όλους σας. Ευχαριστούμε τον ορειβατικό Σύλλογο (Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής) αλλά και τον Θανάση   Μπαρμπούτη για την μαγεία που μας προσέφεραν με το….άθλημα τους. 

Λίγα λόγια (αυτονόητο και υποχρέωση μας) για τον ορειβατικό Σύλλογο Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής : Ο Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής (Ελληνικός Πολιτιστικός Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής) δραστηριοποιείται στο χώρο του βουνού από το 2000. Έχει την έδρα του στη Φυλή, στους πρόποδες της Δυτικής Πάρνηθας. Ασχολείται με όλες τις μορφές ορειβασίας, όπως ορεινή πεζοπορία, αναρρίχηση και αναβάσεις σε βουνά της Ελλάδας και του εξωτερικού, συντήρηση μονοπατιών, διάνοιξη νέων διαδρομών. Καταφέρνει έτσι, να διαδώσει την Ορειβασία και να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο του βουνού, αλλά και να προσφέρει την ικανοποίηση της επιτυχούς ανάβασης σε μια κορυφή για πιο απαιτητικούς ορειβάτες. Αναπτύσσει την Αγωνιστική Αναρρίχηση, την Τοξοβολία σε ικανό βαθμό, με ιδιόκτητο εξοπλισμό και οι αθλητές του συμμετέχουν σε πανελλήνιους αγώνες Τοξοβολίας και αγωνιστικής αναρρίχησης.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό των παιδιών που επισκέφθηκαν την Ικαρία!!!!

 

 

banner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue