Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Ένα ερωτικό γράμμα στην αυγουστιάτικη Ικαρία

Ένα ερωτικό γράμμα στην αυγουστιάτικη Ικαρία

by ikariaki.gr
18 views

Φωτο: Πέτρος Σοφικίτης & Κωνσταντίνος Σοφικίτης

Εκεί που τα αστέρια είναι πιο φωτεινά και ο Διόνυσος πανταχού παρών, οι φωτογράφοι Πέτρος και Κωνσταντίνος Σοφικίτης περνούν εδώ και χρόνια τα καλοκαίρια τους.

Η Ικαρία για πολλούς είναι τα πάντα και για άλλους τίποτα. Εμείς αναμφίβολα ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία. Η Ικαρία, σαν ένας ανυπέρβλητος έρωτας, μας κάνει ποιητές, μας υπενθυμίζει ότι είμαστε καλλιτέχνες, μας συγκινεί και διεγείρει όλες μας τις αισθήσεις.

Ένας ευλογημένος τόπος που δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να είμαστε ευγνώμονες κάθε στιγμή γι’ αυτά που μας προσφέρει απλόχερα.

Ένα οδοιπορικό από εμένα, τον Πέτρο και καλούς φίλους σε προετοιμασίες πανηγυριών και στη συνέχεια στα πανηγύρια, σε απόκοσμες βόλτες κάτω από τον έναστρο ουρανό του νησιού και στο παλιότερο καφενείο του Αιγαίου που βρίσκεται στην Ακαμάτρα, σε ένα από το ομορφότερα και πιο ιδιαίτερα χωριά της Ελλάδας. Εκεί όπου οι συζητήσεις και τα βλέμματα μπερδεύονται με τις μουσικές μέχρι το ξημέρωμα.

Ένα καλοκαιρινό οδοιπορικό στο νησί που ο καθένας έχει να διηγηθεί τη δικιά του ιστορία, αφιερωμένο σε όλους εκείνους που έχουν παρασυρθεί από τη δίνη του και σε εκείνους που θα παρασυρθούν στο μέλλον.

– Κωνσταντίνος Σοφικίτης

Η Ικαρία είναι ένας ευλογημένος τόπος που δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να είμαστε ευγνώμονες κάθε στιγμή γι’ αυτά που μας προσφέρει απλόχερα.

banner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλες οι φωτογραφίες είναι από τους  Πέτρο Σοφικίτη & Κωνσταντίνο Σοφικίτη

 

Αναδημοσίευση από : https://www.lifo.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue