Home ΚοινωνίαΕλλάδα Έκθεση Κυνηγεσία 2018

Έκθεση Κυνηγεσία 2018

by ikariaki.gr
4 views

Το μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της φύσης!

Η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018”, η μεγάλη γιορτή του κυνηγίου, της κυνοφιλίας και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο, θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Μαρτίου και 1η Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Με περισσότερα περίπτερα, νέες ιδέες και ακόμα καλύτερη διοργάνωση, θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες, μέσα σε ένα τριήμερο να δουν όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Εκθέσεις μορφολογίας κυνηγετικών φυλών, ομιλίες από εκπαιδευτές-εκτροφείς και διάφορες άλλες εκδηλώσεις στους στίβους, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των κυνόφιλων.

Σεμινάρια όπλων, φυσιγγίων, σκοποβολής, αεροβόλων και μαχαιριών, όπως και πολλές ακόμα εκδηλώσεις, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ο επισκέπτης στον κατάλληλα διαμορφωμένο πολυχώρο.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται κληρώσεις με πλούσια δώρα στα περίπτερα των εκθετών.

Με κεντρικό αντικείμενο το κυνήγι αλλά και με προεκτάσεις
σε οτιδήποτε αφορά τη φύση, το βουνό και την περιπέτεια, η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” αλλάζει τα δεδομένα και θέτει νέα standards επαγγελματισμού και σύγχρονης οργάνωσης, σε έναν καινούριο θεσμό που υλοποιείται από την παλαιότερη και εμπειρότερη ομάδα του κλάδου.

Χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα

Μετά την πολύ επιτυχημένη “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017” που συγκέντρωσε οργανωμένες επισκέψεις από κυνηγετικούς συλλόγους όλης της Ελλάδας, αναμένεται περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας, δεδομένης και της μεγάλης προβολής από την τηλεόραση καθώς και από κυριακάτικες εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας. Επίσης, από το περιοδικό “Κυνηγεσία & Κυνοφιλία” και την εβδομαδιαία εφημερίδα “Κυνηγετικά Νέα”.

Η πρόσκληση και οι ειδικές παροχές στους επαγγελματίες της λιανικής που ξεκίνησε πέρυσι θα γίνει σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αποδεκτών, ώστε εκτός από τους κυνηγούς να εξασφαλιστεί ότι θα παρίστανται όσο το δυνατόν περισσότεροι καταστηματάρχες από όλη την Ελλάδα.

Εκθέσεις μορφολογίας

Η κυνοφιλία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της έκθεσης “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018”, με σεμινάρια, παρουσιάσεις και ειδικές εκδηλώσεις για θέματα εκπαίδευσης, διατροφής και υγείας του σκύλου.

 

Αναδημοσίευση από : https://www.neapaseges.gr

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue