Home ΚοινωνίαΕλλάδα Άνοιγμα στο εξωτερικό επιχειρεί η φετινή Philoxenia

Άνοιγμα στο εξωτερικό επιχειρεί η φετινή Philoxenia

by ikariaki.gr
1 views

Μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές διοργανώσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η Philoxenia, θα πραγματοποιηθεί για 33η χρονιά από τις 10-12 Νοεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ΔΕΘ – HELEXPO, η φετινή διοργάνωση της Philoxenia έχει ως στόχο την περαιτέρω διεθνοποίησή της, καθώς αξιοποιεί την σημαντική παρακαταθήκη της ποσοτικής και ποιοτικής ανόδου του ελληνικού τουρισμού.

Η συνολική επισκεψιμότητα στις Philoxenia και Hotelia του 2016 αυξήθηκε κατά 46%, έναντι της προηγούμενης διοργάνωσης, με πάνω από 20.000 άτομα να περνούν τις πύλες των δύο εκθέσεων, οι οποίες λειτουργούν παράλληλα και συμπληρωματικά. Ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών σχεδόν διπλασιάστηκε, καθώς η αύξηση άγγιξε το 91%, ενώ οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες ήταν κατά 70% περισσότεροι.

Επίσης, περισσότερες από 5.500 επιχειρηματικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ εμπορικών επισκεπτών και εκθετών, ανοίγοντας τον δρόμο για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον επαγγελματικό χαρακτήρα της Philoxenia, η οποία συμβάλει στο επιχειρείν του τουριστικού κλάδου ουσιαστικά και με συνέπεια.

Στη φετινή έκθεση πάνω από 120 hosted buyers θα συναντηθούν με τους εκθέτες της Philoxenia, ενώ θα διοργανωθεί το Διεθνές Τουριστικό Συνέδριο της Philoxenia, όπου θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν οι εγχώριες και διεθνείς τουριστικές εξελίξεις.

dailythess.gr

Αναδημοσίευση από : https://salonikinews.wordpress.com

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue