Home ΚοινωνίαΕλλάδα Όταν η τερματοφύλακας του Διαγόρα Ραχών έπαιζε μπάσκετ στο Γ.Σ. Ωρωπού

Όταν η τερματοφύλακας του Διαγόρα Ραχών έπαιζε μπάσκετ στο Γ.Σ. Ωρωπού

by ikariaki.gr
87 views

Ένα μικρό αφιέρωμα στην τερματοφύλακα του Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ραχών Ειρήνη Ρουβέλα όταν ήταν από τις καλύτερες παίκτριες στην ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Ωρωπού, που σας παρουσιάζει η Ικαριακή Ραδιοφωνία.

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Καρέ-καρέ η επιτυχία των κοριτσιών της Ομάδας Μπάσκετ του Γ.Σ Ωρωπού.

η Ομάδα με τον Πρόεδρο Γιάννη Πετράκη

Μεγάλη Άνοδος από την Γ’ στην Β΄ΕΣΚΑ για τα κορίτσια της Ομάδας Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ωρωπού που μας έχουν κάνει περήφανους και στο παρελθόν.
Μετά από σειρά επιτυχιών στους αγώνες του πρώτου Ομίλου της Γ’ κατηγορίας Γυναικών οι κοπέλες της Ομάδας του Ωρωπού κέρδισαν τον αγώνα για την Άνοδο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/5/2016 στο γήπεδο ΔΗΜ. ΒΙΚΕΛΑΣ στην Κηφισιά.

Η ομάδα μας υπερίσχυσε της ομάδας της Παλλήνης (Α.Ο Αγ. Νικόλαος Παλλήνης) με 54-42. Το σκορ στα δεκάλεπτα διαμορφώθηκε ως εξής: 16-12, 31-21,42-30, 54-42.
Τα κορίτσια που συμμετείχαν όλη την σεζόν σε προπονήσεις και αγώνες συμβάλλοντας στην επιτυχία είναι οι : Λένια Φέκα (αρχηγός), Άντζελα Αγγελή, Αγγελική Αποστολάκη, Όζγκε Αχμέτ, Δέσποινα Αποστολάκη, Άννα Γκέκα, Μένη Δήμου, Χριστίνα Λουμπόνια, Ανθούλα Μπούρη, Βανέσα Νικολάου, Φαίη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Πούλου, Βάσω Ράπτη, Ειρήνη Ρουβέλα, Μαρία Χαλικοπούλου .
Οι κοπέλες που συμμετείχαν στον αγώνα για την Άνοδο είναι οι:
Λένια Φέκα(αρχηγός, πόντοι: 11), Μένη Δήμου( πόντοι 14),Μαρία Χαλικοπούλου( πόντοι 13), Αγγελική Αποστολάκη(πόντοι: 12), Άννα Γκέκα( πόντοι: 4), Άντζελα Αγγελή, Δέσποινα Αποστολάκη, Χριστίνα Λουμπόνια, Ανθούλα Μπούφη, Βανέσα Νικολάου, Βάσω Ράπτη, Ειρήνη Ρουβέλα.

Προπονητής ο Τάσος Διαγγελάκης, βοηθός Προπονητή ο Αντώνης Αγγελής και Πρόεδρος της Ομάδας ο Γιάννης Πετράκης.
Παρακάτω οι στιγμές του αγώνα σε φωτογραφίες.

 

Το τελευταίο “ζντό” πριν το παιχνίδι..

 

Το τζάμπολ…

 

Χαλικοπούλου…

 

Το προπονητικό team

 

Ρουβέλα…

 

banner

Λουμπόνια…

 

Δήμου, η playmaker…

 

Δυνατό παιχνίδι στη ρακέτα…

 

 

Αποστολάκη…

 

 

 

 

 

 

 

Η αρχηγός Φέκα…

 

Γκέκα…

 

 

 

 

 

Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν..

 

Λήξη του παιχνιδιού 54-42

 

 

 

Ο προπονητής Τάσος Διαγγελάκης

 

 

 

Αναδημοσίευση από : http://oroposapopseis.blogspot.com

 

 

Ένα μεγάλο μπράβο και θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του Γ.Σ.Ω.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι οι κορασίδες του Γ.Σ.Ω. νίκησαν 36-32 τον Χαραυγιακό και ανέβηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατηγορία και έτσι του χρόνου θα παίζουν στην πρώτη κατηγορία κορασίδων με αντιπάλους τα μεγαθήρια του Ελληνικού Μπάσκετ σ’ αυτές τις κατηγορίες (Παναθηναϊκό – Σπόρτινγκ – Αθηναϊκό κ.λ.π.).

Πρέπει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά πρωταγωνίστησε  η Αγγελική Αποστολάκη  η οποία σημείωσε τους 23 από τους 36 πόντους αλλά είχε και άξιες συμπαραστάτριες όλες τις συμπαίχτριες της οι οποίες ήταν οι Παπαδοπούλου Ρουβέλα, Πιζάνια Αφροδίτη, Πιζάνια Αναστασία, Ράπτη Βασιλική, Αποστολάκη Δέσποινα, Μηλωνάκη Σαβίνα, Σιδέρη Αικατερίνη, Μπούφη Ανθούλα, Κουτσάμπελα Εύα, Ράπτη Δέσποινα και Βαλάση Αναστασία. Η άξια προπονήτρια των κοριτσιών μας είναι η Ειρήνη Δημητρακοπούλου η οποία και πέρυσι είχε οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο.

Η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Ω. βρίσκεται στην πρώτη της βαθμολογίας του ομίλου της, τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος και με νίκη στον επόμενο αγώνα εντός έδρας, με τον Φιλαθλητικό, στο κλειστό στάδιο Νέων Παλατίων την Τετάρτη 13 Μαρτίου θα πανηγυρίσει την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε πως με τη στήριξη όλων μας ο Γ.Σ.Ω., -αν πάνε όλα καλά και στο επόμενο παιχνίδι-, θα έχει πετύχει το ΑΔΥΝΑΤΟ, δηλαδή τέσσερις ανόδους σε δύο χρόνια.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,  στα παιδιά αυτά που είναι ένα στολίδι για την περιοχή μας, αλλά και βέβαια στην διοίκηση του συλλόγου αυτού, τον Αντιπρόεδρο κο Δημήτρη Κιούση, τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας κο Χρήστο Τσεκρεζή, τον Έφορο και ψυχή της ομάδας κο Τάκη Σακελλαρίδη και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που αυτές τις ώρες που ζούμε όλοι, με αυτές τις επιτυχίες των παιδιών, μας κάνουν να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.   

Πριν ενάμιση χρόνο περίπου κανείς δε μπορούσε να προβλέψει την απίστευτη πορεία που θα είχε το τμήμα Μπάσκετ γυναικών και κορασίδων στο σύλλογο. Ήταν τότε που είχε για πρώτη φορά δημιουργηθεί γυναικεία ομάδα  Μπάσκετ, ομάδα που έμελλε με την πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα να πραγματοποιήσει και άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Επίσης πέρυσι η ομάδα κορασίδων του Γ.Σ.Ω. ακολουθώντας τα χνάρια της γυναικείας ομάδας ανέβηκε και αυτή κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γ.Σ.Ω. για πρώτη φορά, ίδρυσε ομάδα βόλεϊ η οποία ξεκίνησε τους αγώνες πρωταθλήματος στην κατηγορία κορασίδων. Να ευχηθούμε και σ΄ αυτές τις νεαρές αθλήτριες να έχουν την ίδια επιτυχία με τις ομάδες Μπάσκετ του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Μπάσκετ του Γ.Σ. Ωρωπού

Διονύσιος Καμπιώτης

 

Αναδημοσίευση από : http://www.maximipoli.gr

 

ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ ΩΡΩΠΟ ΣΤΗΝ Β ΕΣΚΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 54-42 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!!!!!!!

Η πολυπόθητος άνοδο για το γυναικείο τμήμα του ΓΣ Ωρωπου είναι γεγονός μετά απο ενα χρόνο παύσης του τμήματος,η ομάδα του Γυμναστικου ξεκίνησε πάλι απο την Γ Εσκα κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, και αντιμετώπισε στο μπαράζ ανόδου τον δεύτερο του αλλου ομιλου Αγιο Νικολαο Παλληνη στο Δ Βικελας στην Κηφισιά.
Σε ενα γήπεδο με αρκετους Ωρωπιωτες, η ομάδα μας ηταν καλύτερη σε ολη την διάρκεια του αγώνα δίκαια κατέκτησε την νίκη και την άνοδο στην Β ΕΣΚΑ!!!!

Οι παίκτριες του σύλλογοι ο προπονητής Τάσος Διαγγελάκης και ο Πρόεδρος
Γιάννης Πετράκης όλοι μια αγκαλιά μετά την κατάκτηση της ανόδου!!!!

Αρκετά διαβασμένη κατέβηκε στον αγώνα μπαράζ η ομάδα του Ωρωπού γνωρίζοντας ακριβώς, ποιο είναι το αγωνιστικό προφίλ της αντιπάλου του. Γρήγορο μπάσκετ με αρκετή πίεση σε όλο το γήπεδο και άμυνες που ξεπερνούσαν τα όρια του φάουλ  .Ο Γυμναστικός μπήκε  δυνατά και με γρήγορες επιθέσεις προηγήθηκε 7-0, στο σημείο αυτό η αντίπαλη ομάδα αντέδρασε και πλησίασε κλείνοντας το πρώτο  δεκάλεπτο 16-12.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ωρωπού έκανε συνεχόμενα λάθη και επέτρεψε στον αντίπαλο να φτάσει στο σκορ για πρώτη και τελευταία φορά 18-18 στο 15′.
Με 2 τρίποντες “βόμβες” από Αποστολάκη και Χαλικοπούλου ξεφύγαμε και το ημίχρονο έκλεισε 31-21.
Στο β ημίχρονο μπήκαμε ακόμα πιο δυνατά και με αναπάντητα καλάθια από Δήμου και Φέκα η διαφορά έφτασε στο +19,στο σημείο αυτό υπήρξε χαλάρωση  και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε 42-30.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά παρέμενε πάνω από τους 10 πόντους έλεγχε το παιχνίδι ο Γυμναστικός και με σετ επιθέσεις ,κατανάλωνε  το χρόνο μέχρι τη λήξη του αγώνα και το
τελικό 54-42.
Το τελικό αποτέλεσμα έδωσε την άνοδο στον Ωρωπό και είχαμε ατελείωτα πανηγύρια των παικτριών του προπονητή-διοίκησης και του κόσμου που παραβρέθηκε σε αυτό το κρίσιμο ματς.
Η γυναίκεια ομάδα του Ωρωπού ιδρύθηκε το 2011 και έχει μεγάλες διακρίσεις σε σύντομο χρονικό
διάστημα πριν δυο χρονιά αγωνιζόταν στην Α΄ ΕΣΚΑ υποβιβάστηκε στο τελευταίο ματς . Πέρσι δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και φέτος η προσπάθεια ξεκινάει από την αρχή,  Άνοδος  Β΄ ΕΣΚΑ  2012, Άνοδος Α΄ ΕΣΚΑ 2013 (Πρωτάθλημα)-Άνοδος Β΄ ΕΣΚΑ 2016

Πόντοι

Λένια Φεκα(αρχηγός) (11), Μένη Δήμου(14), Άντζελα Αγγελή , Μαρία Χαλικοπούλου(13),

Άννα Γκέκα(4), Χριστίνα Λουμπόνια, Βανέσα Νικολάου, Αγγελική Αποστολάκη(12),
Δέσποινα Αποστολάκη, Ειρήνη Ρουβέλα, Βάσω Ράπτη, Ανθούλα Μπούφη.

δεκάλεπτα 16-12,31-21,42-30,54-4

     

O Kόουτς της ανόδου Τάσος Διαγγελάκης μαζί με το τεχνικό -τιμ
Αγγελής-Πετράκης

Σε συνομιλία με τον “αρχιτέκτονα “της επιτυχίας Τάσο Διαγγελάκη μας δήλωσε

‘Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που έπαιξαν και έδωσαν και τη ψυχή τους για το παιχνίδι. Σημαντικό γεγονός είναι ότι έπαιξαν και οι 12 αθλήτριες σε έναν αγώνα μπαράζ..
Τα κορίτσια που βοήθησαν όλη τη χρονιά σε προπονήσεις και αγώνες  είναι οι εξής. Λένια Φέκα(αρχηγός),Μένη Δήμου, Άντζελα Αγγελή, Μαρία Χαλικοπούλου, Άννα Γκέκα, Χριστίνα Λουμπόνια, Βανέσα Νικολάου, Αγγελική Αποστολάκη, Δέσποινα Αποστολάκη,Ειρήνη Ρουβέλα, Βάσω Ράπτη, Ανθούλα Μπούφη,Φαίη Παπαδοπούλου,Ελευθερία Παύλου,Οζγκέ Αχμέτ.
Συγχαρητήρια σε όλες για το ήθος και τη καλή διάθεση που είχαν όλη τη χρονιά,ένα στατιστικό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι μετά την ήττα στην 4η αγωνιστική. Κάναμε ρεκόρ νικών 20-0 που είναι οι περισσότερες συνεχόμενες νίκες στο μπάσκετ του Δήμου Ωρωπού και μάλλον και στα υπόλοιπα σπορ σε επίπεδο άντρων γυναικών.

Λένια Φέκκα η μεγάλη αρχηγός είναι συνώνυμη των επιτυχιών για το γυναικείο τμήμα όλα αυτά τα χρόνια από την σύστασή του .Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε μια παίκτρια που πλούσια εμπειρία από την Α1 έχει προσδώσει ποιότητα και ανταγωνιστικό χαρακτήρα στον Ωρωπό

Το τζάμπολ του Μπαράζ που έδωσε την άνοδο στον Γυμναστικό!!!

Πάθος  θέληση και αποφασιστικότητα ήταν τα συστατικά της φετινής επιτυχίας
για το γυναικείο τμήμα!!!!!.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την άνοδο στην Β ΕΣΚΑ !!!!!!!

Οι παίκτριες της ομάδας μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Πετράκη
με τα αναμνηστικά μπλουζάκια της ανόδου!!!!

* Οι φώτο είναι προσφορά του εξαιρετικού φωτογράφου της περιοχής μας Σταύρου Τσαρούχα

Αναδημοσίευση από : http://oropos-sports.blogspot.com

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ 19/11/2011 15.00

Εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο μπάσκετ συνεχίζεται και στο τμήμα των κορασίδων όπου πέρσι
κατέκτησε  το πρωτάθλημα στην β κατηγορία και πολλά κορίτσια από την ομάδα εκείνη  απαρτίζουν την γυναικεία ομάδα. Φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα  της Α κατηγορίας με ομάδες μεγαθήρια και συνάμα ιστορικές, Παναθηναϊκός, Νήαρ ΉστΑθηναϊκός, Σπόρτιγκ ,οι πιτσιρίκες του Ωρωπού υπό την καθοδήγηση της Δημητρακοπούλου αρχηγού της γυναικείας ομάδας παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον, μέχρι στιγμής στους οκτώ αγώνες έχουν σημειώσει δυο νίκες. Αύριο οι κορασίδες αντιμετωπίζουν στο κλειστό του Ωρωπού στις 15.00 την Νήαρ Ήστ . Αναφέρουμε ενδεικτικά τα αποτελέσματα καθώς και  την βαθμολογία και την σύνθεση από το προτελευταίο ματς αφού στο τελευταίο οι κορασίδες κέρδισαν χωρίς αγώνα το Φιλαθλητικό

1 η  αγωνιστική    Ωρωπός-Καλύβια                          28-56
2 η  αγωνιστική    Ιάσων Κολωνού- Ωρωπός                29-47
3 η  αγωνιστική    Ωρωπός-Δασαλ Άνω Λιοσίων         6  -105
4 η αγωνιστική     Αθηναϊκός-Ωρωπός                        100-38
5 η  αγωνιστική    Ωρωπός-Παναθηναϊκός                34-42
6 η αγωνιστική     Σπόρτιγκ-Ωρωπός                        48-41
7 η αγωνιστική    Ωρωπός-Μελάς                            17-64
8 η αγωνιστική    Φιλαθλητικός -Ωρωπός                 0-20   α.α
Βαθμολογία
Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 15 8 7 1 0 469 259 210
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 15 8 7 1 0 485 277 208
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 15 8 7 1 0 399 205 194
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 14 8 6 2 0 374 290 84
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 13 8 5 3 0 401 249 152
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 13 8 5 3 0 443 301 142
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 12 8 4 4 0 399 310 89
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 11 8 3 5 0 288 335 -47
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ 10 8 2 6 0 231 444 -213
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 8 8 0 8 0 231 430 -199
ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 8 8 0 8 0 145 543 -398
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 4 8 2 3 3 162 384 -222
ΩΡΩΠΟΣ – ΜΕΛΑΣ 17-64
Διαιτητής: Δελδήμος
Δεκάλεπτα: 6-10, 11-22, 14-40, 17-64
ΩΡΩΠΟΣ (Δημητρακόπουλου): Πιζάνια Α, Ράπτη 4, Παπαδοπούλου, Αποστολάκη Α. 6, Βαλάση, Αποστολάκη Η, Ρουβέλα, Μπούφι, Τραιφόρου, Πούλου 3, Μυλωνάκη, Πιζάνια Λ.Α.4
   

 

Αναδημοσίευση από : http://oropos-sports.blogspot.com

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue