Π.Ε. Σάμου: Για την τροποποίηση των προθεσμιών ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στήριξης για το υπομέτρο 4.1.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ

ΤΜΗΜΑ: ΦΥΤΙΚΗΣ κ. ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

Σάμος: 29 / 5 / 2018

Προς:

1) ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ – ΦΟΥΡΝΩΝ

2)Μ.Μ.Ε. ΠΕ ΣΑΜΟΥ

 

ΘEMA:ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΜΕΤΡΟ 4.1. «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ» ΤΟΥ Π.Α.Α. 2014-2020.

 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Σάμου σας γνωστοποιεί την τροποποίηση και αντικατάσταση της πρόσκλησης  εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για το υπομέτρο 4.1. «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις», ως προς την παράγραφο του άρθρου 12 που αφορά τις καταληκτικές ημερομηνίες ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στήριξης και των δικαιολογητικών, πρώτου και δεύτερου σταδίου υποβολής αντίστοιχα ως εξής:

  • Ως καταληκτική ημερομηνία ανοίγματος της ηλεκτρονικής αίτησης στήριξης του πρώτου σταδίου (νέας υποβολής) ορίζεται η 5/6/2018, όπου με την ολοκλήρωση της ενέργειας αυτής ο υποψήφιος λαμβάνει από το σύστημα πενταψήφιο αριθμό.
  • Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής με την οριστικοποίηση της ηλεκτρονικής αίτησης στήριξης (πρώτου σταδίου) και την οριστικοποίηση της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (δεύτερου σταδίου) ορίζεται η 5/7/2018.
  • Ως καταληκτική ημερομηνία  υποβολής του φυσικού φακέλου στην  Διευθύνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Σάμου, ορίζεται ως έχει η 20/7/2018

 

 

Η

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

Π.Ε. ΣΑΜΟΥ

 

 

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

Check Also

7.305 ημέρες πρόληψης η αλλιώς 20 χρόνια “ΦΑΡΟΣ”

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε.Σάμου “Φάρος”, με αφορμή την …