Η Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής έδωσε νέα δωρεά προς το Γηροκομείο Ικαρίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής μέσω του Ιδρύματός της προχώρησε στην έγκριση της χορήγησης ποσού 43.230€ ως δωρεά προς το Δήμο Ικαρίας με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης και συντήρησης του βόρειου κτιρίου του Γηροκομείου Ικαρίας.

Η σχετική σύμβαση υπογράφτηκε κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της Πανικαριακής Αδελφότητας, που έλαβε χώρα στην Ουάσιγκτον από τις 31.8 μέχρι τις 3.9.2018.

Η εκταμίευση του ποσού θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα. Η χορήγηση του ανωτέρω ποσού αποτελεί συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας, που καταβάλλει η Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής για την ενίσχυση των προνοιακών δομών της Ικαρίας, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει καταβάλλει ιδιαίτερα σημαντικά χρηματικά ποσά για διάφορους κοινωφελείς σκοπούς και ιδιαίτερα για το Γηροκομείο Ικαρίας.

Με την δωρεά του ποσού των 43.230€ εξασφαλίστηκε η αναγκαία δαπάνη για την αναβάθμιση και συντήρηση του βόρειου κτιρίου του Γηροκομείου και πλέον ο Δήμος Ικαρίας μπορεί να προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση των εργασιών και των διαδικασιών για την έκδοση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του Γηροκομείου.

 

Ουάσιγκτον, 3.9.2018

Εκ μέρους του Ιδρύματος της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

Ζαχαρίας Κεσσές

Check Also

7.305 ημέρες πρόληψης η αλλιώς 20 χρόνια “ΦΑΡΟΣ”

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε.Σάμου “Φάρος”, με αφορμή την …