Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.ΑιγαίουΕπαρχείο Ικαρίας-Φούρνων Επαρχείο Ικαρίας : Πρόσκληση σε κατόχους μηχανημάτων να συμμετάσχουν (αν χρειαστεί) σε αποκατάσταση ζημιών

Επαρχείο Ικαρίας : Πρόσκληση σε κατόχους μηχανημάτων να συμμετάσχουν (αν χρειαστεί) σε αποκατάσταση ζημιών

by ikariaki.gr
31 views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               ΙΚΑΡΙΑ:  11.1.2018

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                    Α.Π. 1825/15

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΚΑΡΙΑΣ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

banner

Ο Έπαρχος Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου , λόγω απουσίας ιδίων μέσων, καλεί τους κατόχους μηχανημάτων έργων  να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ανάληψης εργασιών αποκατάστασης ζημιών σε περιπτώσεις έκτακτων συμβάντων στη νήσο Ικαρία.

        Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου  2018, αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην οποία θα αναγράφονται με σειρά προτεραιότητας οι επιθυμητές περιοχές επέμβασης (νήσου Ικαρίας) καθώς και οι τύποι των διατιθέμενων μηχανημάτων με την αντίστοιχη οικονομική προσφορά ανά ώρα λειτουργίας.

Στην προσφερόμενη τιμή θα περιλαμβάνεται το σύνολο των δαπανών για την πλήρη λειτουργία του μηχανήματος επί τόπου των εργασιών και ανά ώρα, ήτοι μίσθωμα μηχανήματος, αμοιβή χειριστή μετά των απαραίτητων ασφαλιστικών εισφορών , καύσιμα, μεταφορά επί τόπου και λοιπές μη ρητά αναφερόμενες δαπάνες που εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του μηχανήματος. Η δήλωση θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας (μηχανήματος ή φορτηγού αυτοκινήτου) και διπλώματος χειριστή ή οδηγού.

Στο έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος εμφανίζονται οι τύποι των μηχανημάτων που συνήθως απαιτούνται σε παρόμοιας φύσης εργασίες και ο ενδιαφερόμενος στις αντίστοιχες στήλες συμπληρώνει τα ζητούμενα στοιχεία του διατιθέμενου μηχανήματος.

        Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Γραφείο Τεχν. Έργων Π.Ε. Ικαρίας, και την καταθέτουν συμπληρωμένη μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας , το αργότερο μέχρι και την 24/01/ 2018.  Επισημαίνεται ότι αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά την 24/01/2018 δεν θα γίνουν δεκτές.

Εφόσον προκύψει θέμα παρέμβασης για αποκατάσταση ζημιών, το Γραφείο Τεχνικών Έργων ΠΕ Ικαρίας θα επιλέγει μηχάνημα από τον κατάλογο που θα δημιουργηθεί με βάση τις αιτήσεις ενδιαφέροντος.

Η επιλογή των μηχανημάτων ή των μηχανημάτων έργων που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη εργασία, θα γίνεται με βάση την οικονομικότερη προσφορά ανά περιοχή εργασίας , η οποία πάντως δεν πρέπει να υπερβαίνει την τιμή μισθώματος μηχανημάτων που προσδιορίζει το αρμόδιο Υπουργείο και στη συνέχεια θα ενημερώνεται ο κάτοχος του μηχανήματος/των για την εκτέλεση των εργασιών. Σε περίπτωση άρνησης του κατόχου μηχ/των να εκτελέσει τις δοθείσες από την υπηρεσία εντολές θα διαγράφεται από την κατάσταση των εκδηλωσάντων ενδιαφέρον.

Αρμόδια Υπηρεσία για την παρακολούθηση της υλοποίησης των εργασιών είναι το Γραφείο Τεχνικών Έργων ΠΕ Ικαρίας .

Ο έλεγχος και η πιστοποίηση των εργασιών θα διενεργείται από 3μελείς επιτροπές που έχουν οριστεί στη ΔΤΕ ΠΕ Σάμου.

Ο ανάδοχος το αργότερο μέσα σε δεκαπέντε ημέρες από το συμβάν υποχρεούται να καταθέσει στην ΔΤΕ ΠΕ Σάμου (ή στο Γραφείο Τεχνικών Έργων ΠΕ Ικαρίας) αναλυτική κατάσταση εργασιών και δαπανών σύμφωνα με την οικονομική του προσφορά προκειμένου να πιστοποιηθούν οι εκτελεσθείσες εργασίες.

Η πληρωμή θα γίνεται με την προσκόμιση των εκ του νόμου προβλεπομένων δικαιολογητικών περιλαμβανομένης και της σχετικής πιστοποίησης της εκτέλεσης των εργασιών από την ΔΤΕ ΠΕ Σάμου. Η δαπάνη θα βαρύνει πιστώσεις της Πολιτικής Προστασίας.

        Η προσφορά που θα κατατεθεί ισχύει μέχρι  31/12/2018.

Η τελική κατάσταση εκδηλώσεων ενδιαφέροντος θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η αίτηση-πρόσκληση  χορηγείται από το Γραφείο Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας.

 

Τηλ.:2275351317 , 2275351319 , fax : 2275351330

 

 

                                                      Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

 

                                                    ΓΕΝΟΥΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue