Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Ατύχημα σήμερα το πρωί στο….”γεφύρι” του Να

Ατύχημα σήμερα το πρωί στο….”γεφύρι” του Να

by ikariaki.gr
41 views

Σήμερα το πρωί είχαμε ένα ατύχημα, ευτυχώς χωρίς κανένα θύμα, στο γνωστό σημείο, το….”γεφυράκι του Να”. Συμπατριώτης μας που ήλθε με το καράβι τα μεσάνυχτα στον Εύδηλο και ο προορισμός του ήταν το Καρκινάγρι, μη γνωρίζοντας προφανώς τον κίνδυνο, για τον οποίο ειδοποιούσαμε όλες τις προηγούμενες μέρες για το συγκεκριμένο σημείο, που με τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, το οδόστρωμα πλημμυρίζει από ορμητικά νερά, επιχείρησε να περάσει, αλλά από κακό υπολογισμό πήγε λίγο πιο πάνω από εκεί που όπως υπολόγιζε είχε οδόστρωμα, για να αποφύγει την δεξιά πλευρά, πηγαίνοντας για Καρκινάγρι και  να μην πέσει στο ποτάμι. Εδώ όμως λόγω της ποσότητας του νερού και της ώρας (νύχτα) δεν φαινόταν ότι στο συγκεκριμένο σημείο ήταν μόνο νερά και όχι στέρεο έδαφος, ευτυχώς αβαθή, με αποτέλεσμα να γείρει το αυτοκίνητο με την αριστερή πλευρά μέσα στο ποτάμι.

Ευτυχώς ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα και οδηγοί που ακολουθούσαν έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και βγήκαν οι επιβάτες από το αυτοκίνητο ασφαλώς. Στο σημείο έτρεξε άμεσα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ραχών και ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ που όχημα του έσπευσε άμεσα στο σημείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ευτυχώς δεν υπήρξε ούτε τραυματισμός κανενός επιβάτη.

Το θέμα όμως παραμένει οξύτατο, το έχουμε τονίσει και το φωνάζουμε συνέχεια. Το συγκεκριμένο γεφύρι στον παραλιακό δρόμο Να – Καρκιναγρίου, που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό.

Τι περιμένετε κύριοι??? Να έχουμε θύματα?? Εδώ ευτυχώς δεν είχαμε ούτε τραυματισμό, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει κανένα από τις ευθύνες, όταν αναλαμβάνει κάποιο έργο να το τελειώνει, ή διαφορετικά μέχρι να τελειώσει να κλείνει ο δρόμος, γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί και κινδυνεύουν άνθρωποι…..αν αυτό σας διαφεύγει της προσοχής σας. Αμέσως μετά το τέλος τον βροχοπτώσεων ενεργήστε άμεσα για το τεχνικό έργο στο ποτάμι του Να.

 

Ευχαριστούμε τον πυροσβέστη Χρήστο Χρούση για την παροχή των παραπάνω φωτογραφιών.

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

banner

Σωτήρης Πολίτης

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue