Home ΚοινωνίαΑιγαίο Έρχονται στη Ρόδο οι Αιγαιοπελαγίτικοι…

Έρχονται στη Ρόδο οι Αιγαιοπελαγίτικοι…

by ikariaki.gr
39 views

Τον ερχόμενο Οκτώβρη, φαίνεται, πως το νησί μας θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση αυτή του στίβου, για να δώσει τη «σκυτάλη» στην Ικαρία.

Πολλές είναι οι πιθανότητες η Ρόδος να φιλοξενήσει τελικώς τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου φέτος και όχι η Ικαρία. 

Στο νησί του βορείου Αιγαίου είχε ανατεθεί η διοργάνωση το περασμένο φθινόπωρο ώστε να γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις στο εκεί στάδιο και να είναι έτοιμο να υποδεχτεί εκατοντάδες πια αθλητές και αθλήτριες φέτος.

Τον περασμένο Μάρτη τα δεδομένα άλλαξαν κι έτσι το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί εκεί η διοργάνωση του χρόνου, μιας και οι φορείς εκεί φαίνεται πως δεν προλαβαίνουν να παραδώσουν τα έργα εγκαίρως.

Μετά από τις κατάλληλες επαφές της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής, προτάθηκε στη Ρόδο να είναι η οικοδέσποινα της διοργάνωσης, για να παραδώσει πια τη «σκυτάλη» στην Ικαρία για το 2019.

Περισσότερα αναμένεται ν’ ανακοινωθούν προσεχώς από τους διοργανωτές, καθώς το νησί μας, φαίνεται πως θα έχει τη χαρά διοργάνωσης της μεγάλης αυτής γιορτής του κλασικού αθλητισμού, ξανά, μετά από το 2010.

 

Αναδημοσίευση από : https://www.rodiaki.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue