Home ΚοινωνίαΠολιτική Έκθεση Αφίσας της Π.Σ.Ο, και προβολές στην Ικαρία

Έκθεση Αφίσας της Π.Σ.Ο, και προβολές στην Ικαρία

by ikariaki.gr
6 views

αφισα εκθεσηςΙΚΑΡΙΑ 1/5/2016

Συνάδελφοι

Στα πλαίσια των δράσεων για την 1η Μαΐου στην Ικαρία, διοργανώνουμε παράλληλα και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με ιδιαίτερο ιστορικό χαρακτήρα.

Από Πέμπτη 5 Μάη έως Δευτέρα 9 Μάη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού δημαρχείου Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, θα φιλοξενηθεί Έκθεση Αφίσας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Περισσότερες από 50 Αφίσες (περιόδου 2006-2015), περιλαμβάνονται στην έκθεση που απεικονίζει τα προβλήματα και τους αγώνες της διεθνούς εργατικής τάξης και την πλούσια δραστηριότητα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Η Ανθρώπινη Εκμετάλλευση, τα Εργατικά Ατυχήματα, η Φτώχεια, η Οικονομική Μετανάστευση, οι Ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, η Διεθνής Καπιταλιστική Κρίση, αλλά και το διεθνές κάλεσμα για τον Εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και των Διεθνών Ημερών Δράσης, για την έκφραση της Αλληλεγγύης στους αγώνες του λαού της Παλαιστίνης, της Κούβας, της Κολομβίας, οι αγώνες για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για τις βασικές και τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής τάξης στην Ευρώπη, στην Αφρική, στην Ασία και την Λατινική Αμερική, όπως αποτυπώθηκαν μέσα από την ταξική καλλιτεχνική ματιά των μελών της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Η έκθεση Αφίσας, δίνει την δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο, συνδικαλιστή, φοιτητή, αγωνιστή του λαϊκού κινήματος, να έρθει σε επαφή με την δράση, τις αξίες, τα ιδανικά και τους στόχους του διεθνούς ταξικού κινήματος.

Αποτελεί εκδήλωση διεθνισμού, γνώσης και αλληλεγγύης.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους φορείς και τους συλλόγους να παραβρεθούν, τόσο στα εγκαίνια, την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, όσο και να οργανώσουν επισκέψεις τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης (5 – 9 Μαΐου ). Είσοδος Ελεύθερη

Ώρες Λειτουργίας: 11:00 – 13:00 και 18:00 -21:00

banner

Παράλληλα στην αίθουσα συνεδριάσεων θα προβάλλονται ταινίες & ντοκιμαντέρ (στις 20:30) από την εμπειρία του διεθνούς εργατικού κινήματος.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue